Koupě auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koupě auta
Dobrý večer,
chtěl bych prosim vás informace. Mám v plánu koupit auto za přijatelnou cenu a potom auto trožku upravit a prodat ho dráž. Jak je to prosim s poplatkama, když auto budu mít na sebe napsaný třeba jenom 2 měsíce a potom ho prodám.
Díky
chtěl bych prosim vás informace. Mám v plánu koupit auto za přijatelnou cenu a potom auto trožku upravit a prodat ho dráž. Jak je to prosim s poplatkama, když auto budu mít na sebe napsaný třeba jenom 2 měsíce a potom ho prodám.
Díky
Nemam naštudovaný zákon a nevim jak je to dnes, ale dřív se finančáku nelíbilo, když jsem auta točil po dvou letech. Pokud takto uděláš jedno nebo dvě auta, tak po tom asi nikdo nepujde, ale pokud jich uděláš víc a máš "dobrý" sousedy tak se připrav na problémy.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Tohle mne vždy na dovozcích aut udivovalo, na jednu stranu měli obchodní talent , na druhou to byli prostě burani.Chlubili se, že jsou ve ztrátě, já jim říkám, proč nepřiznáš a nezaplatíš nějakou rozumnou daň, přemýšlej, lidi si vše řeknou a závidí a i na finančáku nejsou pitomci, ale ne,/ přitom by to byl zisk třeba jen na jednom autě/co bych jim platil..jsem vůl?.Takže dobrý "obchodní talent" není automaticky spojen s inteligencí...Potom, když dělali u dovozců finanční štáru, koukali jako blbci a měli stažené "hnědé oko" a uvolnili svěrák až po verdiktu na finančáku..Kdysi jsem tvrdil, že ČR je továrna na blbce, ale dnes už ne..Nechci někoho urazit. No a tak oni měli všechny auta napsané na své známé, příbuzné apod. Ale je třeba používat rozum.. 

nepropadat panice...
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
slapou po vsem. predloni sem byl na vyslechu u pomahacu kvuli nejakymu dilu co jsem koupil na aukru. kdyz sem zjistoval o co de tak mi polda rekl ze na popud aukra ba financni urad ma prodejce moc prodeju tak to jen kontroluji zda to je pravda a zda plati dan. a pul roku na to znamy byl predvolan na FU taky z duvodu ze na aukru prodava dost veci a domerili mu flastr 5tis do priznani
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Renault Master
Iveco daily 2,3