laguna nespíná klimakompresor

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lukeso
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

laguna nespíná klimakompresor

Příspěvek od lukeso »

zdravím kluci mám velkej problém dělal jsem klimu na laguně nový chladič a vysoušeč otlakoval napustil a klima nejde nesepne kompresor zjistil jsem,že je urvanej jeden kabel u kompresoru zápájel a vpoho a stále nesepne je divné,že po vytažení karty i zamknutí jde do klima kompresoru stále napájení jen kostra tomu chybí setkal se stím někdy někdo. Jsem z toho celkem v pasti jo jeto laguna 1,9 79kw 2003 rok ruční klima jen má dvoj tlačítka s jednou a dvěma hvězdičkama. ještě je divné,že v jednotce na klimu mám jedenáct tvrdých záved co nejdou smazat,ale všechny jsou skrz airbygy v airbagové jednotce chyby nejsou a v motorovce jen chyba skrz žhavič vypisováno ofiko delphinou. když na ten druhý pin přivedu kostru z baterky tak klima kompresor sepne,nemáte někdo náhodou schéma? já v autodatech nic jen popisek,kde najít klimakompresor atd.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

čím je to čtený co je v UCH za závady a jakej vidí tlak.
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

...píše, že origo delphinou...
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Jsem už slepej
AdisTDI
Přispěvovatel

Příspěvek od AdisTDI »

lepsi by to bylo napíchnout origo Clipem od renaultu
Seat Toledo 1.9 TDI ASV GTB2260VK ???Kw ???Nm soft by Mirulu
Fabia Rs ASZ soft by Mirulu
lukeso
Přispěvovatel

Příspěvek od lukeso »

je mi jasné,že origo je lepší než kopie,jemna něj mám čas do pátku ráno nemáte někdo kluci schéma elektriky ke klimě mám autodata 3.38,ale tam je kulové,u mechanické klimy je jednotka ke klimě taky v ovládání topení jako u digitální nebo je někde jinde?
lukeso
Přispěvovatel

Příspěvek od lukeso »

ještě jsem došel na to,že třípinové čidlo na klima chaldiči při zaplé kartě jeden pin kostra a druhé dva pina po 5V nemělo by tam jít do jednoho 12V ???
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“