Jak snadno poznat vadnou vahu vzduchu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

chiptuning
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak snadno poznat vadnou vahu vzduchu

Příspěvek od chiptuning »

hafanana píše:mam podobnej problem.dnes mi poklesl vykon motoru1.9tdi tak na sdi. až jsem to pak vypl ak už cely den v poho.vag napsal .N75 a (239)co to je?konci vaha ? nebo jenom treba palivovy filtr? :? :? :? pomoooooooc
n75 je el.ventil omezeni tlaku turba,jestli chces poradit tak musis taky napsat jaky mas auto a kw :?
hafanana
Sběrač informací

Příspěvek od hafanana »

Ahoj mam octavku combi,2001,66kw.Dneska mi to jeste neudelalo tak nevim co to včera bylo s tim poklesem vykonu.kamos radi vymazat zavadu a počkat jestli to jeste udela,ale to je nouzove řeseni.nejde nejak změřit vaha a ten ventil?přes vak?ten kamos ma vak ale nevim postup.mužeš mi poradit? :(
hafanana
Sběrač informací

Příspěvek od hafanana »

Jeste jak je víše popsano dival jsem se na okamžitou spotrebu při plnem plinu do mirneho kopce a ukazoval okamzitou 11.8l/100km.tak prvni vec ktera napovida o tom že vaha je dobra.ale co se teda včera odehralo mi neni jasne.
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

V některých případech při pocitu že máme špatnou váhu stačí vzít a tu váhu odpojit od konektoru a zkusit se projed . Pokud je váha špatná tak auto jede evidentně lépe . Ale to jen za předpokladů že je špatná opravdu jen váha :-)

Ovšem 100% až vag ;)
jsdavid
Přispěvovatel

Příspěvek od jsdavid »

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak a čím se čistí váha vzduchu, začíná mi to škubat ve vyších otáčkách tak bych ji chtěl skusit vyčistit jestli to pomůže, než ji vyhodím.
Fabia 3 1,4 tdi
klin
Přispěvovatel

Příspěvek od klin »

hafanana píše:Ahoj mam octavku combi,2001,66kw.Dneska mi to jeste neudelalo tak nevim co to včera bylo s tim poklesem vykonu.kamos radi vymazat zavadu a počkat jestli to jeste udela,ale to je nouzove řeseni.nejde nejak změřit vaha a ten ventil?přes vak?ten kamos ma vak ale nevim postup.mužeš mi poradit? :(
váha se měří za jízdy a ventil se zkouší na volnoběh (vagem)
jestli seš z Plzně tak ti to změřím
ropa je ropa
hafanana
Sběrač informací

Příspěvek od hafanana »

Ahoj ja jsem z moravy od brna.Nevis prosimte za kolik se da sehnat ten ventil N75?Dik
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

Tak tohle byl i můj aktuální problém na oktávce AHF, vyměnil jsem podtlakový ventil, /znalci budou vědět označení / na příčce motoru, vzdálenější od turba, dal jsem za něj 600 kaček bez papíru ve značkovém servisu. Okta zase jezdí jak za mlada, ale absolvoval jsem 3x diagnostiku než se trefili. Nejprve váha, pak nevěděli,až garážovej mechanik s dobrym vybavením pomohl.
kat789
Nováček

Přetížený automobil

Příspěvek od kat789 »

Dobrý den, prosím o radu, najde se tady někdo z Ostravy? Potřebuji nutně zjistit celkovou váhu vozidla a to do zítřka do poledne. Nevíte, kde jsou tady autováhy? Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“