Transporter T4 problém s N75
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Transporter T4 problém s N75
Ahoj, poradí mi prosím někdo, mám T4, 2,5 TDI 75Kw, má nedostatečný výkon v otáčkách, když za ni dám vlek a jedu do kopce, tak je to jako když mne někdo zezadu chytne za vlek a když uberu plyn a znovu přidám, začne tak na 30 vteřin normálně zrychlovat a pak opět to samé. Teď jsem zjistil, že když to přes VAG prozkouším, tak ten ventil, co je nad ním cvaká a tento N75 s číslem 701906283 ani cvaknutí. Má vůbec cvakat? Já bych ho nový klidně koupil, ale jen nevím, zda mi to pomůže. Děkuju Fany
niesom si isty ale ten motor 2,5 tdi R5 ma obtokové turbo apon u audi to tak bolo....ale aj keby malo vgt tak v prvom rade skus kuknut na turbo a nech ti niekto naštartuje a ppozeraj na tiahlo banky a ak je n75 dobry tak ti to tiahlo zatiahne....jednoducho tam musiš videť ten pohyb regulacie.....
ale mam pocit ze pozeraš na ventil ktory ovlada egr.....aku farbu čiapočky ma tvoj N75 , mala by byť biela a ventil na egr ma čiernu čiapočku...dufam ze som poradil....
ale mam pocit ze pozeraš na ventil ktory ovlada egr.....aku farbu čiapočky ma tvoj N75 , mala by byť biela a ventil na egr ma čiernu čiapočku...dufam ze som poradil....