navigace do TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
- Kornout
- Aktivista
No já jsem ten modročerný konektor udělal z konektorůco vedou tuším do budíků, kosek jsem je zkrátil a bylo, pravdou ovšem je , že musím dávat bacha, jelikož nemaj zámky proti otočení. Cena? 

KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

-
- Přispěvovatel
tak navi uz je doma.
hned jsem ji skusil napojit do favorita,na euro konektory,ale nebere pin.
ten znamej co mi ji prodal tvrdi ze mu to slapalo,a ze pin je o.k.ze jsem musel neco po.... nebo ze to bude neaka blbost.ale co?zadat to a potvrdit trivka,tak nevim co bych udelal spatne.kazdopadne mi hned nabidnul ze znamej za 500 zjisti kod znovu.
este bych to skusil znova,ale nevim zda se neak neblokne kdyz to zadam vickrat spatne.
nedela to nekdo za rozum v praze popripade za kolik?a cestinu?
jo a kdyz uz to k nekam povezu,musi to bejt v aute?nebo se to da napichnout samotny?
ten znamej co mi ji prodal tvrdi ze mu to slapalo,a ze pin je o.k.ze jsem musel neco po.... nebo ze to bude neaka blbost.ale co?zadat to a potvrdit trivka,tak nevim co bych udelal spatne.kazdopadne mi hned nabidnul ze znamej za 500 zjisti kod znovu.
este bych to skusil znova,ale nevim zda se neak neblokne kdyz to zadam vickrat spatne.
jo a kdyz uz to k nekam povezu,musi to bejt v aute?nebo se to da napichnout samotny?
ten pin ti to nebere protoze urcite nemas zapojenej Safe pin. je to zezadu v ty iso svorkovnici, musis na nem mit +12V, zkousel jsi to se zaplim klickem?JENDA T4 píše:tak navi uz je doma.
CO je to za verzi navigace? D nebo G? do Dcka bych cestinu mel
jj musis to hlavne nechat zapnuty a pak se to zas odblokuje.JENDA T4 píše:to jsem neskousel,pakjsem skousel misto 1 dat 7 a po pokusech se mi to uz bloklo,takze ted nechat hodku zapojeny,a bude to zas O.K.??
jak rozeznam D od G??nikde jsem to nenasel.dik
verze je napsana na pravem boku posledni pismeni v cisle dilu