Nelze se spojit s ŘJ převodovky

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Prochor81
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nelze se spojit s ŘJ převodovky

Příspěvek od Prochor81 »

Nevíte někdo čím by tahle závada mohla být?Je to na Passatu r.v.02 1.9 Tdi.Měnili jsme měnič,olejové čerpadlo,filtr,olej a teď se nelze s ní spojit.Vyzkoušeli jsme jinou ŘJ a nic.Tak jsem to dal k elektrikáři jestli si s tím poradí.Měl jsem trošku vody u spolujezdce.Jelikož jsem měl ucpané vodní odtoky(prostor u baterky plný vody).
VW Passat PD 1.9 TDI 96KW Tiptronic R.V.2002
Renault Megane Grandtour III 1.6 16v R.V.2012
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

S tím zkušenosti nemám, ale zkus dohledat diagnostický kabel o OBD zásuvky a zda je průchozí do řj převodovky, zda ho něco neblokuje nebo to není někde prodřený, vyplavený. Jednotkou to asi nebude, spíš zda tam jde napájení, kostra a ten diagnostický kabel zda tam jde.

Uvažuju jen co by to mohlo být. Snad jsem tě aspoň nějak nasměroval.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

no jestli to bylo kolem tý řj vytopený, tak hlavně vysušit a zkouknout konektory u spolujezdcovo A sloupku (u něj je ta řj i kostřená), pokud je to jako u předface, tak by to měl bejt světlehnědej "dvoudílnej" (půlka silnější a půlka slabší kontakty - mezi nima je i k-line) konektor. Případně zkusit napíchnout na stole, propípnout(proměřit) k-linku zásuvka/konektor řj, apod. ...
Jinak funguje jak má (páka i převodovka)?
pašíkombi AFN B597
Prochor81
Přispěvovatel

Příspěvek od Prochor81 »

jinak to řadí jako před výměnou toho všeho,s tím že už to neprokluzuje.Ale potřebuji se s ní spojit a vymazat ty chyby.
VW Passat PD 1.9 TDI 96KW Tiptronic R.V.2002
Renault Megane Grandtour III 1.6 16v R.V.2012
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“