Prevodovka 6st. manual problem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Xfire
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Prevodovka 6st. manual problem

Příspěvek od Xfire »

ahojte,
stala sa mi taka vec, bol som na sprintoch, a pri preradeni z 1 do 2 som viac trhol k sebe paku. slo to cez zuby a zachrapcalo to a uz som nezaradil rychlost... neslo to do 1tky dat vobec, a 2 3 4 5 6 R ide pohode, tak dnes som bol u znameho kuknut to a zistili sme ze priruba co je na prevodovke hore v com su tiahla zasunute bolo povone,e zistili sme ze srob co drzi to radenie bol strhnuty ci prasknuty a jemne sme dotiahli a srthol sa.. tak sme radenie vybrali drzalo na dvoch sroboch, a opravili sme zavit , nahodili naspat , nastavili tiahla, aspon tak ako sa to robilo na starsich autach este novy 6kvalt nerobil/nenastavoval... zaaretovali sme prevodovku, paku a pruziny na tiahlach nastavil. skusame radit ale jednotka tam ide tazsie a vyradit tiez tazko ide, ostatne rychlosti idu pohode... ked sme skusali manualne pohrat sa a nastavit tiahla tak jednotla sla uz konecne normalne dnu ale zas dvojka potom nesla zradit... myslite ze sa mohla ohnut vidlica 1/2 prevodu? teba asi rozobrat prevodovku? alebo zeby len zle nastavene tiahla? jazdit sa da pohode ked aj zaradim tazsie jednotku auto pekne ide ziadne divne zvuky, akurad ked idem na jednotke a viac posuniem paku k sebe vtedy pozitim jemne vibrovanie a zacne chviet paka ale ked len idem na jednotke a potiahnem k sebe..

co by set prosimvas poradili? poznate na SK nejaku firmu na opravu 6st manual?

jedna sa o VW Golf 5 , kod prevodovky KDQ r.2008/3 dakujem pekne
VW GOLF GTI 2.0TFSI 200HP (BWA)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“