Spamy o astronomických výdělcích přes net...

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Spamy o astronomických výdělcích přes net...

Příspěvek od roman1648 »

Čau,
už mě toto neustálé znásilňování mailama fakt sere, jmenuju se tak a tak, nyní vydělávám XX tisíc euro měsíčně a jak je to jednoduché....donedávna jsem pracoval jako traktorista blablabla

může být někdo tak blbej a chytit se na to ? Koukal jsem v rychlosti co to obnáší - samozřejměééééé - vstupní vklad, pak už jen samý pozitiva a sociální jistoty, vily na floridě a au´táky za miliony...nádherně udělaný stránky mají s grafama jak během půl roku 1000 znásobili svůj vklad, no agitace jak prase

jsem teď nějakou dobu v US, tady to frčí ve větším tento xindl, jsou o tom celovečerní pořady v TV jak se lidi nechali nachytat a přišli o všechno co měli a ještě o majetek rodičů kteří se jim snažili pomoct...
sharkie5
Přispěvovatel

Příspěvek od sharkie5 »

jo, lidi na to sedají jak mouchy na lep, ale bohužel, komu chybí kapka zdravého rozumu, tak potom trpí celá rodina a dobře se mají jen ti, co si potom vstupní poplatky a další vklady vybírají z PO boxů, pokud budou existovat debilové, tak budou chodit tyhle spamy pořád
Berloš multispace 2009, 1.6 HDi, 75 poníků
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Ty maily jsou tak blbý a okatý schválně, jelikož je rozesílá počítač a podvodníka to nestojí ani čas ani peníze. Podvodníka to začíná něco stát ve chvíli, kdy se kafka chytne a projeví zájem. V tu chvíli už je nutná osobní komunikace a to už něco stojí.
Kdyby byl první mail napsaný důvěryhodně, tak na něj odpoví mnohem víc lidí, kterým by se museli věnovat osobně a i průměrně inteligentní člověk by při prvním požadavku na poslání peněz z obchodu vycouval.
Na blbý mail odpoví ve vidině zisku opravdu jenom blbec a toho je mnohem jednodušší přetavit v kafku.
Ta okatost a blbost mailu funguje jako filtr.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

hej v amerike je viacej ludi tak zakonite je tam aj viacej tupcov ktory sa nato chytia. U nas tato vlna uz presla pred 15stimi rokmi tak ludia uz vedia oco ide, ale aj tak sa najde nejaky blb co im nato skoci. A tie pofiderne inzeraty na auta ani nehovorim.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, to je další haluz ty auta, tuhle za mnou přišel borec jak má super kup, že pošle kamsi peníze a že mu auto pošlou lodí (rofl)
říkám mu no, já ti nevím, kde je tady nejbližší přístav ?? (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Teď mi přišla nabídka na internetu od Miroslava , jak vydělávat 260000 kč měsíčně. A na začátku týdne mi přišel šek na 275000 kč/jen jej vylosovat/.. Takže proč do práce, vždyť peníze se všude válí, jen je zvednout... :)
Nezapomenu na svého otce v 90. tých letech , neznalého možností kapitalismu jak mi s potutelným úsměvem sděloval, že vyhraje auto BMW..A pak mi s hrdostí ukázal obálku /ne do vlastních rukou/ jak vyhrává zmiňované auto. Nechtěl jsem mu kazit radost, jen jsem se ho zeptal, zda mu to není divné...Jo, lidská svoboda má svá úskalí... :)
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Kadlece ???
Ta mi došla včera...proto mě to tak vytočilo
Nejvíc mě pobavilo - koupil jsem si novou motorku a je tam fotka jak jede na nějaký CRce na malých kolech....kokot (rofl)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to nedočetl do konce, jen psal, že vše prodal odstěhoval se na Nový Zéland, pak si koupil vilu , auto a blabla, tak jsem to smáznul a budu mít zase ho.no... :)
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jojo to je on...
:)
označil jsem to jako spam a už to nebudu ani otevírat podobny kraviny
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já se taky snažím, ale když je tam nějaké jméno, říkám si, kdo mi to píše? :)
nepropadat panice...
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Jakmile přijde něco podobného, nejen, že to nečtu, ale okamžitě zakážu adresu, ze které to přišlo. Samozřejmě, že tihle buzeranti mají víc adres a zkusí to znovu. Ta to taky zakážu a šmitec.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

No, Miroslav Kadlec mi psal už tak z různých 5ti 6ti adres :)
Vašek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vašek »

Tak pan Miroslav Kadlec už mi psal dvakrát tento týden, vždy to filtr na seznamu hodil do spamu.
Škoda Octavia Combi Rider 1,9 TDI /ALH 66 KW 2004
VW Golf Sport 2.0 TDI GTI look /BMM 1?? KW 2006
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tady Miroslav Kadlec,
nesháněl mě někdo? (LOL) (LOL) (rofl) (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“