vw sharan 1.9 řadící páka se po zahřátí motoru nevrací zpět

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vojtast
Nováček
Odpovědi: 0

vw sharan 1.9 řadící páka se po zahřátí motoru nevrací zpět

Příspěvek od vojtast »

vw sharan 1,9 2005 111 000 km
po zahřátí se špatně vrací řadící páka do středu...jinak řadit jde dobře a po vychladnutí se vrací do středu normálně... klouby pod manžetou v kabině jsou ok. Máte prosím někdo s tímto zkušenost?
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

zvedni kapotu a mrkni jak to tam vypada, treba to mas jel zarezle a bude stacit promazat ovladani na prevodovce
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

presne tak . rozebrat ovladani a vyzkouset jestli bovdeny chodi volne . pak rozebrat vidlici co drzi na prevodovce . ta bude nejspise prituhla . je ulozena v plastovem pouzdru . vycistit a promazat .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
vojtast
Nováček

Příspěvek od vojtast »

dík za info. Kam jsem se v prostoru motoru dostal, tak jsem vše promazal. Nechce se mi do velkého rozebírání, ale jinak se k těm táhlům nedostanu, abych je odpojil, vyzkoušel a promazal potažmo tu vidlici. Vypadá to na dost složitou demontáž. Nevrací se to jenom když je to dost ohřátý (město)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A je v převodovce olej? Sichr je sichr, já po koupi řešil řazení a hle, oleje bylo po dně, prorezl boční dekl převodovky..
nepropadat panice...
dejdar
Přispěvovatel

Příspěvek od dejdar »

Dělá mi to taky, ale jen když je to hodně ohřáté a táhnu karavan. Se sólo autem mi to neudělalo nikdy. Olej v převodovce vyměněný, vše co šlo promazané a je to stejné.
Mám ale najeto přes 400 tis. km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“