peugeot imobilizer
Moderátoři: šulda, Moderátoři
peugeot imobilizer
Zdravim prosim kdo ma zkušenost nebo vi jak na imo Peugeot 206 rv 2002 1,6 hdi pise mi anomalie wegfahrsperre potreboval bych schema dekuji kdo vi kam kouknout prosim poradte
Ducato 3.0 metalíza
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
tak to tak vypadá že není naprogramovaná BSI, píše to přez diag není naprogramovaný ani jeden klíček a píše že není ani jednotka spárovaná.
je někdo poblíž karlových varů kdo to umí naprogramovat i s immo? díky
nefunguje ani ovládaní radia pod volantem, při otevření dveří se rozsvítí digi klima. diky za info
je někdo poblíž karlových varů kdo to umí naprogramovat i s immo? díky
nefunguje ani ovládaní radia pod volantem, při otevření dveří se rozsvítí digi klima. diky za info
Ducato 3.0 metalíza
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
jo, baterka total KO nabil jsem ji normalka slape a zniceho nic uplny upadek. testoval sem ji na stary 306 1,9d. Včera sem volal do peugeota ve varech a rikali mi ze mi to sparuji za 625kč je to realne za tu cenu nebo me tam proste chteji mit. musim to tam vzit na platu a pak uz mi nezbyde nic jiného nez to tam nechat udelat i kdyby to mělo byt vic.
Ducato 3.0 metalíza
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
tak jsem raci byl jeste osobne v peugeotu a nakonec to prej musi nahravat prez centralu takze by to stalo ranec cca 10X vic nez mi tvrdili.
ta jednotka v sobe nema ani vin.
je tedy moznost to nechat nahrat u nekoho jinyho? dekuji za rady a pomoc nakonec jsem se dopracoval k příčine, jen este aby to jeste jezdilo.
ta jednotka v sobe nema ani vin.
je tedy moznost to nechat nahrat u nekoho jinyho? dekuji za rady a pomoc nakonec jsem se dopracoval k příčine, jen este aby to jeste jezdilo.

Ducato 3.0 metalíza
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
Volvo XC 90
Peugeot 306 sw
možnost je potřebuješ to tajný číslo a někoho kdo ti to nakonfiguruje jde to i manualně problém je že nevíš co vše tam máš tak je to lepší online.Vin bude smázlý ve všech jednotkách.Myslím že tě s cenou houpou protože u nás maj diagnostiku v hodinové sazbě a mechanik co mě to dělá to má za deset minut hotoví takže bych zajel jinam.