seřízení spojky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jaký je prosím postup při odvzdušnění spojky?
zmáčknout, povolit odvzdušňovák, počkat až vyteče kapalina, zatáhnout, napumpovat (jako brzdy)...
Nebo zmáčknout, povolit odvzd, našlapat - kapalina vyteče, zatáhnout odvzd., našlapat a hotovo...
Přitom hlídat samozřejmě kapalinu v nádobce - může být otevřená, nebo musí být zavřená? Díky
zmáčknout, povolit odvzdušňovák, počkat až vyteče kapalina, zatáhnout, napumpovat (jako brzdy)...
Nebo zmáčknout, povolit odvzd, našlapat - kapalina vyteče, zatáhnout odvzd., našlapat a hotovo...
Přitom hlídat samozřejmě kapalinu v nádobce - může být otevřená, nebo musí být zavřená? Díky
-
- Aktivista
ani jeden princip nefungujexshreck píše:jaký je prosím postup při odvzdušnění spojky?

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
já stim válčil u kordoby a málem mi trefilo nakonec sem přišel na to že se ten odvzdušnovák nesmí moc povolovat
normálně jeden našlapává a druhej ten odvzdušnovák jen lehce podtrhne tak aby utekl tlak hadičkou ponořenou ve sklenici s brzdovou kapalinou a do pěti minut odvzdušněno
normálně jeden našlapává a druhej ten odvzdušnovák jen lehce podtrhne tak aby utekl tlak hadičkou ponořenou ve sklenici s brzdovou kapalinou a do pěti minut odvzdušněno

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Spojka byla vždy ku.va, hlavně když třeba byla prázdná, dostat tam kapalinu a to na různých vozech. Já používám injekci s hadičkou a při povoleném odvzdušnováku protlačím kapalinu od válečku k hlavnímu válci, jakmile zabere je napůl vyhráno. Někdy to jde hned a někdy je to na mašli.. 

nepropadat panice...
Menil jsem dvojhomtku na 77 kw BLS O2.
Starsi brala tak v polovine ,nova bere tak nad pulkou
nevim proc to tak je. daval jsem Sasch predmotovany.
Pri mereni slunka na stare i nove bylo stejne vystouple.
Je sance ze si to sedne a bude brat niz nebo je to hold smula a musim si zyvknout

Starsi brala tak v polovine ,nova bere tak nad pulkou

nevim proc to tak je. daval jsem Sasch predmotovany.
Pri mereni slunka na stare i nove bylo stejne vystouple.
Je sance ze si to sedne a bude brat niz nebo je to hold smula a musim si zyvknout

Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km