spárování DO

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
japestel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

spárování DO

Příspěvek od japestel »

ahoj mám audi A6 , 1.9TDI r.v. 99, měl jsem v opravě DO již je opravený, ale je nutné znovu nalogovat DO abych nemusel používat dveřní zámek. Bohužel mi blbne můj VAG a nejsem schopný si jej nalogovat. Kamarád co má hex kabel tak ten se do jednotky centrálního zamykání dostal, ale když chtěl přihlásit DO tak se to od jednotky odpojilo i po několika pokusech to dělalo pořád to samé. Mám pouze jeden klíč. Nevíte někdo, kdo by mi pomohl při nalogováni DO tak abych jej mohl používat. Děkuji.
blonn
Aktivista

Příspěvek od blonn »

Obrázek

A sry, ty máš jen jeden.

Pokud je v klíči správná frekvence, tak si kup KKl (300kč)+VAG304 sos z netu a mělo by to být takto:(kanal 46) jestli jí tam máš?? a :

přizpůsobení - kanál 00 - vymazat adaptační hodnoty, potom kanál 01, zadáš 1 testovat, uložit a zmáčkneš na DO tlačítko.. hotovo

Případně někdo poopraví :)
GIV 1,9TDI 74kw AXR/var, EGR OFF, MAF OFF 110KW 150PS 330NM, JEDN.+HDS
japestel
Přispěvovatel

Příspěvek od japestel »

KKL kabel již mám, ale ten mě nepustí do řj centrální zamykání 35, dřív mě to pustilo všude ale nyní mi nějak blbne a prostě mě to nikam nepustí. Zkoušel jsem to i s jiným a taky to nikam nepustilo.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“