odpojení palivového čerpadla (jednoduché zabezpečení)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vojtast
Nováček
Odpovědi: 0

odpojení palivového čerpadla (jednoduché zabezpečení)

Příspěvek od vojtast »

Ahoj,
nevíte někdo, jak jednoduše zabezpečit auto (sharan 1,9 2005) např. odpojením palivového čerpadla a kam nejlépe umístit vypínač a kde ho napojit.
sky59
Aktivista

Re: odpojení palivového čerpadla (jednoduché zabezpečení)

Příspěvek od sky59 »

vojtast píše:Ahoj,
nevíte někdo, jak jednoduše zabezpečit auto (sharan 1,9 2005) např. odpojením palivového čerpadla a kam nejlépe umístit vypínač a kde ho napojit.
Ak mas funkcny immo vymen odb2 a nejako znepristupni RJ a mas vystarane
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
vojtast
Nováček

Příspěvek od vojtast »

dík za info, ale potřebuju to popsat trochu podrobněji...
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

já to řešim takto natočim auto a tahám pojistky na kterou auto umře tu na výstupu ze zadu v kabeláži přerušim a natáhnu vypinač kam mi libo ;)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

p.s. píše:já to řešim takto natočim auto a tahám pojistky na kterou auto umře tu na výstupu ze zadu v kabeláži přerušim a natáhnu vypinač kam mi libo ;)
A když vytáhneš nesprávnou třeba od Airbagu tak ti klidně zůstane svítit závada begu. Pokud nemáš pc doma tak v servisu po tobě budou chtít 500,-kč za smazání závady. A to se vyplatí !!
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Tak když sem měl poprvé vyndanou schránku u spolujezdce tak mi samozřejmě taky zůstala svítit páč sem rozpojil konektor. No a v neautorizovaným servisu mi to smazal, cca do 5min a chtěl za to dvacku na pivo, dal sem mu pade :D V autorizovaným za nakódování HF přes BT, cca do 5min 170kč. V neautorizovaným v mém okolí umějí jen vyčíst a smazat chyby, ale VAG zapůjčí, za 2x pětiminutový nakódování nechtěl nic, jen se koukal, dal sem mu kilo. Posledně když mi plnil klimu sem se v tom šťoural cca 45min tak už si konečně řekl 250kč. Mile rád sem mu je zaplatil. Tak tu nestraš s pětibábou za jednu upocenou chybu (LOL)
Člověk se pořád učí.
ALES
Přispěvovatel

Příspěvek od ALES »

šulda píše:Tak když sem měl poprvé vyndanou schránku u spolujezdce tak mi samozřejmě taky zůstala svítit páč sem rozpojil konektor. No a v neautorizovaným servisu mi to smazal, cca do 5min a chtěl za to dvacku na pivo, dal sem mu pade :D V autorizovaným za nakódování HF přes BT, cca do 5min 170kč. V neautorizovaným v mém okolí umějí jen vyčíst a smazat chyby, ale VAG zapůjčí, za 2x pětiminutový nakódování nechtěl nic, jen se koukal, dal sem mu kilo. Posledně když mi plnil klimu sem se v tom šťoural cca 45min tak už si konečně řekl 250kč. Mile rád sem mu je zaplatil. Tak tu nestraš s pětibábou za jednu upocenou chybu (LOL)

Jestli máš opačné skušenosti s cenou za vyčtení závad a nebo kódováním jedině dobře. Ale věř tomu ,že většina servisů ti za dvacku svítící kontrolku Airbagu nesmaže. Ale spíš sem tím chtěl upozornit na to ,že pojistky nemůže tahat bezhlavě.
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Prerus napajeni ridici jednotky.Vypinac si dej kde chces.
Pak to nehlasi zadne zavady.
Pojistka je dole u noh.
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

ALES píše:
p.s. píše:já to řešim takto natočim auto a tahám pojistky na kterou auto umře tu na výstupu ze zadu v kabeláži přerušim a natáhnu vypinač kam mi libo ;)
A když vytáhneš nesprávnou třeba od Airbagu tak ti klidně zůstane svítit závada begu. Pokud nemáš pc doma tak v servisu po tobě budou chtít 500,-kč za smazání závady. A to se vyplatí !!
já vaga mám :D
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“