odpojení palivového čerpadla (jednoduché zabezpečení)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
odpojení palivového čerpadla (jednoduché zabezpečení)
Ahoj,
nevíte někdo, jak jednoduše zabezpečit auto (sharan 1,9 2005) např. odpojením palivového čerpadla a kam nejlépe umístit vypínač a kde ho napojit.
nevíte někdo, jak jednoduše zabezpečit auto (sharan 1,9 2005) např. odpojením palivového čerpadla a kam nejlépe umístit vypínač a kde ho napojit.
Re: odpojení palivového čerpadla (jednoduché zabezpečení)
Ak mas funkcny immo vymen odb2 a nejako znepristupni RJ a mas vystaranevojtast píše:Ahoj,
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
A když vytáhneš nesprávnou třeba od Airbagu tak ti klidně zůstane svítit závada begu. Pokud nemáš pc doma tak v servisu po tobě budou chtít 500,-kč za smazání závady. A to se vyplatí !!p.s. píše:já to řešim takto natočim auto a tahám pojistky na kterou auto umře tu na výstupu ze zadu v kabeláži přerušim a natáhnu vypinač kam mi libo
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
Tak když sem měl poprvé vyndanou schránku u spolujezdce tak mi samozřejmě taky zůstala svítit páč sem rozpojil konektor. No a v neautorizovaným servisu mi to smazal, cca do 5min a chtěl za to dvacku na pivo, dal sem mu pade
V autorizovaným za nakódování HF přes BT, cca do 5min 170kč. V neautorizovaným v mém okolí umějí jen vyčíst a smazat chyby, ale VAG zapůjčí, za 2x pětiminutový nakódování nechtěl nic, jen se koukal, dal sem mu kilo. Posledně když mi plnil klimu sem se v tom šťoural cca 45min tak už si konečně řekl 250kč. Mile rád sem mu je zaplatil. Tak tu nestraš s pětibábou za jednu upocenou chybu 

Člověk se pořád učí.
šulda píše:Tak když sem měl poprvé vyndanou schránku u spolujezdce tak mi samozřejmě taky zůstala svítit páč sem rozpojil konektor. No a v neautorizovaným servisu mi to smazal, cca do 5min a chtěl za to dvacku na pivo, dal sem mu padeV autorizovaným za nakódování HF přes BT, cca do 5min 170kč. V neautorizovaným v mém okolí umějí jen vyčíst a smazat chyby, ale VAG zapůjčí, za 2x pětiminutový nakódování nechtěl nic, jen se koukal, dal sem mu kilo. Posledně když mi plnil klimu sem se v tom šťoural cca 45min tak už si konečně řekl 250kč. Mile rád sem mu je zaplatil. Tak tu nestraš s pětibábou za jednu upocenou chybu
Jestli máš opačné skušenosti s cenou za vyčtení závad a nebo kódováním jedině dobře. Ale věř tomu ,že většina servisů ti za dvacku svítící kontrolku Airbagu nesmaže. Ale spíš sem tím chtěl upozornit na to ,že pojistky nemůže tahat bezhlavě.
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
já vaga mámALES píše:A když vytáhneš nesprávnou třeba od Airbagu tak ti klidně zůstane svítit závada begu. Pokud nemáš pc doma tak v servisu po tobě budou chtít 500,-kč za smazání závady. A to se vyplatí !!p.s. píše:já to řešim takto natočim auto a tahám pojistky na kterou auto umře tu na výstupu ze zadu v kabeláži přerušim a natáhnu vypinač kam mi libo

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW