Samonivelacni sterka...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Samonivelacni sterka...
Jo panove, tak pod pojmem SAMOnivelacni sterka jsem si predstavoval neco trochu jineho.

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

A co sis myslel,že jí naleješ na zem a ona se ti sama zniveluje asi viď?
Noo je to drobet jinak.
Já když sem zjistil,že mam podlahu asi o 2cm křivou tak sem darši vybouchal všechny podlahy a uděl i rovnou izolaci a bylo a bez nivelace.
Noo je to drobet jinak.
Já když sem zjistil,že mam podlahu asi o 2cm křivou tak sem darši vybouchal všechny podlahy a uděl i rovnou izolaci a bylo a bez nivelace.

Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
Tak tohle jsem samozrejme necekal. Ale ze se bude ta vrchni vrstva bude po zasahu hladitkem hladikem rovnat jsem cekal. A cekal jsem, ze se rozleje az dokraju v rohu. Ale nejak se ji nechtelo.Odhadem mam spad cca 2-5mm. Zitra s vodovahou uvidim.
Kazdopadne seru na to. Najmu si firmu.
Kazdopadne seru na to. Najmu si firmu.
Dodge Challenger 6.4 V8

- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Bohužel v tomhle neporadím. Vím jen, že kalfasníci jsou hrozný prasata, pořád jenom řvou "maltu, maltu", všechno je pokydaný a tam kde má být malta, tak tam není. Centimetr žádná míra, když postaví křivou zeď, tak žeknou to je dobrý, to spraví omítka, když zkurví tu omítku, tak řeknou to je dobrý, to spraví malíř a ten když to zkurví, tak řekne to je dobrý, to poserou mouchy.
Když chceš něco mít pořádně, tak se to musíš naučit dělat sám a to je někdy problém.
Na samonivelační stěrku jsem nikdy nevěřil, tak jako nevěřím na lepidla na všechno, Zeptera, Rainbow a zázračné matrace, nebo deky. Princip prostě neochčiješ.
Tím nechci říci, že neexistuje šikovnej zedník. Jeden takovel je můj soused, ale ten má tolik práce, že domů jezdí v půl jedenácté večer a nemá čas na rodinu ani na kamarády. Když má dovolenou, tak jede makat k rodičům. Už jsem dávno pustil z hlavy, že bych ho zmastil na nějakou práci. Prostě umí měřit na milimetry a Golfa má tři roky starý TDI. Třeba se mu někdy posere a možná u mne zazvoní, pokud bude sobota a v Ammondu budou mít zavřeno.
Když chceš něco mít pořádně, tak se to musíš naučit dělat sám a to je někdy problém.
Na samonivelační stěrku jsem nikdy nevěřil, tak jako nevěřím na lepidla na všechno, Zeptera, Rainbow a zázračné matrace, nebo deky. Princip prostě neochčiješ.
Tím nechci říci, že neexistuje šikovnej zedník. Jeden takovel je můj soused, ale ten má tolik práce, že domů jezdí v půl jedenácté večer a nemá čas na rodinu ani na kamarády. Když má dovolenou, tak jede makat k rodičům. Už jsem dávno pustil z hlavy, že bych ho zmastil na nějakou práci. Prostě umí měřit na milimetry a Golfa má tři roky starý TDI. Třeba se mu někdy posere a možná u mne zazvoní, pokud bude sobota a v Ammondu budou mít zavřeno.
- MirekX
- Aktivista
mě to dělali podlaháři, nalejou na zem, nahrubo rozhrnou a pak po tom honí válec s gumovýma čudlíkama a ono se to opravdu rozleje pěkně do roviny. Když na to koukáš, tak je to jednoduchý, ale radši si to zase nechám udělat 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ja som to robil uz zoparkrat.... a mozem povedat ze je to riadna prplacka...za prve to musi byt riadne riedke a veelmi dobre rozmiesane inac to nema vyznam.... my sme mali potom problem s kutmi lebo tam toho natieklo ajjajaaaj
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km