Peugeot 207 hdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Peugeot 207 hdi
Dobry den. Kdo poradi mam peugeot 207 16 hdi. Auto normalne jelo pak jsem chtel nastartovat motor toci a nechita, Diagnostika pise Napajeni snimace tlaku na rampe, snimace hmotnosti nasavaneho vzduchu, poloha ventilu EGR. PORADTE DIKY.
Měl sem to samé na 307 tyhle chyby po odpojení EGR ventilu auto hned chytlo.Když sem ho na zkoušku připojil zpět tak opět to samé auto točilo ale nechytalo.Po výměně egr auto už 6 měsicu zatím v pohodě.geo píše:A proč všechno hned měnit zavada zní napětí snímačů.Tak at si to zmeří co tomu chybí neco to napětí srazí a to chce ověřit a ne všechno vyměnit a pak teprve měřit.
Proto jsem ho na to směroval hned v prvním přízpevku šluslej egr skratuje referenční napětí v jednotce.Nechtělo se mě hned všechno vyprdedlit.karter píše:Měl sem to samé na 307 tyhle chyby po odpojení EGR ventilu auto hned chytlo.Když sem ho na zkoušku připojil zpět tak opět to samé auto točilo ale nechytalo.Po výměně egr auto už 6 měsicu zatím v pohodě.geo píše:A proč všechno hned měnit zavada zní napětí snímačů.Tak at si to zmeří co tomu chybí neco to napětí srazí a to chce ověřit a ne všechno vyměnit a pak teprve měřit.