Ahoj, muzu poprosit o radu, nestartuje mi Peugeot 307, 1.6HDi. Obcas se roztoci starter, nekdy nic po zapnuti klicku. Nekdy se stane ze zapnu klicek do 2.polohy a starter zacne startovat az pozdeji, treba po 3vterinach. Diagnostikou se nepripojim do pocitace motoru - nekomunikuje, BSI hlasi take ze nemuze komunikovat s pocitacem motoru. BSM jsem memil -> zadna zmena. Po pripojeni baterie mi stale stiraji predni sterace.
Netusite, zda by to mohlo byt napajenim ridici jednotky? Jak zjistit,ktere piny jsou ty napajeci?
Dekuji moc za vase rady
Dan
Peugeot 307, 1.6HDI, nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Kolik je otevrena skrtici klapka pri statrtu se studenym motorem ? na diag to uvidis pokud bude nad 6 stupnu tak je zasrana jak jetel a pak bude blbe chytat. jinak ja byt tebo tak tu klapku vyndam a vycistim a myslim ze bude po problemu je uvnutr sani a da se to udelat za par minut i kdyz nejsi moc vzrucny , nevim teda jak ty konkretne , vyndej sani a vyndej i klapku drzi v sani myslim 4ma sroubkama , vycisti a bude startovat jak za mlada.
Worried about 1z0-102 dump good luck.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
u hdi je klapka otevřená 6 stupnů při startukathi píše:Kolik je otevrena skrtici klapka pri statrtu se studenym motorem ? na diag to uvidis pokud bude nad 6 stupnu tak je zasrana jak jetel a pak bude blbe chytat. jinak ja byt tebo tak tu klapku vyndam a vycistim a myslim ze bude po problemu je uvnutr sani a da se to udelat za par minut i kdyz nejsi moc vzrucny , nevim teda jak ty konkretne , vyndej sani a vyndej i klapku drzi v sani myslim 4ma sroubkama , vycisti a bude startovat jak za mlada.