Je zájem o RS nárazníky Octavia II facelift
Jedná se o nové kompletní nárazníky ale vyrobené pro zahraniční trh
Cena cca 8000,-
Popřípadě zkušenosti s těmito nárazníky má někdo ?
Dostal jsem tuto odpověď tak snad neva, že jsem ji sem dal.
Případní zájemci ať se sem zapíšou.
Musí se sejít více zájemcu alespon 10 aby se t dalo zrealizovat hlavní problém je v tom že tam je jiná plocha na spz oproti ČR a udajně místo led 3 pin tak jen 2 pin ale to zatím nemůžu říci na stoprocent
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Za mne nebrat . Jeden jsem uz montoval . Maly otvor pro spz . Svetla jsou nekvalitni . Mala svitivost . Denni sviceni se po 14 dnech propalilo. Vsechny svetla se zamlzujou. Nacvaknout mrzizky je hodne slozite a lehce se zlomi zobacky . Radeji koupit starsi ale original nez tento smejd .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
ty narazniky jsou tady.... je to origo vyroba,plast vypada uplne stejne,svetla maji cisla dilu... nemam ho od tohoto prodejce,ale mam stejny a pan jich mel u sebe asi 50ks a rikal ze se prodavaji,svetlo jde pry pres skoda servis objednat,jen to trva dele.
Drl mam taky skladem,maj číslo dilu 1ZD oproti evropě kde je 1z0
Maj jen jednu funkci,jsou 2pinove.
Sklo je čiré,zpracováni zdá se kvalitní jako u evropských,výrobek koyto,koyto pro zajímavost používá i bmw. Žádné reklamace zatim neproběhly.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky