Tuning day's Přerov 8.-9.6.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Forest
- Aktivista
A sekeru, mas?
Mimochodem, to jsi jel teda bez vody a nebo to mam chapat tak, ze ted uz to mas proste bezpecny a W/M tam lejes jen kvuli vykonu, nikoliv z bezpecnostniho hlediska kvuli teplote?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
Čoveče já ho tenkrát měřil podle budíku a mělo 2,5km, tak nevím. Každopádně 500m zabrzdíš z 250km/h i patouHANZTD píše:MÁ KOUSEK PŘES 3KM !! KDYŽ NECHCEŠ BRZDITKornout píše:Letiště v Mimoni má 2,5km, tak se může testovat. Nicméně u předokolky to bude přes 250km/h na 100%ALE DAL SEM SI TO UAZEM A NA BRŽDĚNÍ SEM MĚL CELOU TU DÝLKU
![]()
To Forest: Jsem, ale já s tím nezačal
Ser na to, neřeš to, já to taky neřeším, pustil jsem to z hlavy, hned jak jsem to napsal a je mi to jedno. Na sprinty jezdím už stejně jen pokecat a případně popít, tak co se budu rozčilovat.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
-
Forest
- Aktivista
Uprimne? Nechapu, jak v dobe, kdy ma policista pravo poslat ridice na nejblizsi STK (paklize je do tusim 5 km) nekdo, kdo tam prijede po vlastni ose si necha pri vjezdu SPZtky. Treba jsem paranoidni ale nemam potrebu drazdit kobru bosou nohou.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel