No vidíš a já pořád žiju s pocitem, že mi to zase tak špatně nejede.Vici píše:Tak to si nemyslím. Chiplá ASZ nejede špatně, ale když se dá VB a velký IC tak je to dost velký rozdíl. Když jsem ze svého sedl do ASZ se 170PS/400Nm, tak se mi zdálo že to "nejede"...
Novýmu turbu se zatím bráním, protože se znám a vím že s jídlem roste chuť. Ovšem houkání mého VA mě znervózňuje a vzhledem k tomu že jezdím denno denně, tak nestojím oto abych zůstal někde stát u krajnice se zbytky turba ve výfuku.
Plán byl takový že nový VB mělo být loni, ale osud tomu chtěl jinak, dokonce 2x, takže třeba to klapne letos.
Ale jak jsem psal, nevadilo by mi něco lepšího s větším potenciálem, ale než aby se s tím Fun potom měl trápit a já se měl tu štreku vracet s něčím nefunkčním to raději oželím pár koní a vsadím na jistotu.
K velkému IC se snad taky letos dokopu, myslím si že ve sklepě už se mu stejně nelíbí a chtěl by po roce a půl tam kde má být.

Spojka je dobře zajetá,díky pozvolnému nárustu krouťáku tolik netrpí a auto nehuntuji,takže není s ní žádný problém