Spánek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Mě dodnes mrzí, že jsem nějaké džemy nestihl nebo vynechal. Mládí je od toho se vyřádit v tom dobrém slova smyslu. Kravit se, ale dělat vše proto, aby to pro zdraví nebylo fatální, protože to člověk pokud chce dál žít, bude ještě potřebovat. A hlavně všichni to musí přežít..Dodnes děkuji bohu, že při různých eskapádách stál při mě a vždy jsem ubral plyn nebo pravidelně jedl a spal../většinou/ Když pak chodíš na pohřby, je pozdě.. 

nepropadat panice...
to jsem takle loni jel autem a dostal jsem žízeň , zastavil jsem na malý benzínce , měli tam celkem prd , akorád nějakou drahou 2L limo , tak jsem ji koupil a po cestě domů celou vypil , doma sednu na gauč a srdce mě bušilo jak blázem a jako jít spát ani náhodou , tak jsem koukal na flašku co to bylo a on energeťák , tak po 2L jsem bylnabuzenej ještě druhej den a vůbec jsem se nevyspal
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
-
- Aktivista
http://www.e-fit.cz/Sportovni-vyziva/St ... 00-mg.html
Odzkouseno lety, blazni to rozdrceni snupaji, udajne ucinkuje nicmene pri delsim uzivani pry dochazi k nevratnemu poskozeni sliznice. A clovek do sebe nemusi rvat Ecka a nezadouci cukry ... a cena k smichu.
Kdyz nemam dostatek spanku dam si budik na hodinu pred "oficialnim" budikem, sklenku vody...jen to tam kopnu, zapiju a hned usnu. Po hodine me vzbudi budik jiz nabuzeneho.
Pozn.: pozor na predavkovani a kombinaci s jinymi vyrobky s kofeinem, tez pozor na zvirata, ta to dokaze regulerne zabit (infarkt)
Odzkouseno lety, blazni to rozdrceni snupaji, udajne ucinkuje nicmene pri delsim uzivani pry dochazi k nevratnemu poskozeni sliznice. A clovek do sebe nemusi rvat Ecka a nezadouci cukry ... a cena k smichu.
Kdyz nemam dostatek spanku dam si budik na hodinu pred "oficialnim" budikem, sklenku vody...jen to tam kopnu, zapiju a hned usnu. Po hodine me vzbudi budik jiz nabuzeneho.
Pozn.: pozor na predavkovani a kombinaci s jinymi vyrobky s kofeinem, tez pozor na zvirata, ta to dokaze regulerne zabit (infarkt)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel