Střelnice -Uherský Brod
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Omlouvat se nemusíš, i když je to velmi pěkné gesto od tebejericho-3 píše:Jako Čech se vám omlouvám za ty kecy dr. Spiegela, protože jsou to nesmysly.

Tohle co ty víš ještě na přetřes nepřišlo, pokud to dělal se záměrem postřílet osazenstvo radnice , je to motiv, který když se sloučí s určitou bezmocností a psychickou labilitou člověka je z toho průser. Já se musím přiznat, že mě hlavou probíhaly myšlenky na aspoň nějaké zadostiučinění, když se komouši posmívali přeživším rudých koncentráků,/a temných kobek a jiných institucí, které rudá chátra převzala od gestapa a ještě upravila pro své podmínky/, dostávali renty a u soudu, kde ti lidé popisovali/byly mezi nimi i stařenky, které ta lůza ničila od jejich 20 let/, co jim ty rudé sadistické zrůdy páchaly, tekly jim slzy a komouši se svým pohrdavým úsměškem prohlašovali, že vše je lež, /a rudá soudní pakáž to smetla se s stolu s odůvodněním promlčenosti/že jim nachystám překvapení..A6TDI píše:Jericho ? ve chvilce světlejší chvíle sis taky mohl dát dohromady že pálil po zastuúitelých a ne po nějakym smradovi kgterej samotřejmě bude reagovat podle situace a to se zde stalo...
Chtěl jsem na svou sajdu namontovat kulomet MG 34 a přijet na 1. máje na Džbán, kde ty rudé kreatury vyřvávaly svá hesla, obdobně jako staří náckové v Německu na svých srazech a pěkně je tam všechny postřílet...Ani bych se nezastyděl..Bohužel moc dobře vím, že jeden je moc a jako řidič jsem střílet nemohl. A další, ještě pádnější argument byl ten, že ta rudá chátra s sebou vláčela i své děti, které za nic nemohou nehledě na to, že poté by z mrtvých byli rudí mučedníci...Dnes už všichni naštěstí pochcípali , ale dospěla nová chátra , kterou to jednou stejně čeká..Takže pohnutí mysli chápu..i když to zní rudě..
nepropadat panice...
Bohužel je to moc anonymní. Ta zvrácenost je v tom, být face to face..Sice z toho mohou být zlé sny, ale to zadostiučinění by to snad překrylo..Protože v životě nejvíc štve do očí bijíci nespravedlnost , kdy zvěrské metody/vraždy/ a ubližování druhým je nazváno přehmaty a jde se dál. Ale když v hospodě dáš někomu ránu, on tě udá i když mu nic není a incident vyvolal on , tak třeba skončíš v base než se rozkoukáš, nebo tě to finančně zničí a je to považováno za spravedlnost, je ti na blití...
nepropadat panice...
A je zase byla cmundajericho-3 píše:Tohle co ty víš ještě na přetřes nepřišlo, pokud to dělal se záměrem postřílet osazenstvo radnice , je to motiv, který když se sloučí s určitou bezmocností a psychickou labilitou člověka je z toho průser. Já se musím přiznat, že mě hlavou probíhaly myšlenky na aspoň nějaké zadostiučinění, když se komouši posmívali přeživším rudých koncentráků,/a temných kobek a jiných institucí, které rudá chátra převzala od gestapa a ještě upravila pro své podmínky/, dostávali renty a u soudu, kde ti lidé popisovali/byly mezi nimi i stařenky, které ta lůza ničila od jejich 20 let/, co jim ty rudé sadistické zrůdy páchaly, tekly jim slzy a komouši se svým pohrdavým úsměškem prohlašovali, že vše je lež, /a rudá soudní pakáž to smetla se s stolu s odůvodněním promlčenosti/že jim nachystám překvapení..A6TDI píše:Jericho ? ve chvilce světlejší chvíle sis taky mohl dát dohromady že pálil po zastuúitelých a ne po nějakym smradovi kgterej samotřejmě bude reagovat podle situace a to se zde stalo...
Chtěl jsem na svou sajdu namontovat kulomet MG 34 a přijet na 1. máje na Džbán, kde ty rudé kreatury vyřvávaly svá hesla, obdobně jako staří náckové v Německu na svých srazech a pěkně je tam všechny postřílet...Ani bych se nezastyděl..Bohužel moc dobře vím, že jeden je moc a jako řidič jsem střílet nemohl. A další, ještě pádnější argument byl ten, že ta rudá chátra s sebou vláčela i své děti, které za nic nemohou nehledě na to, že poté by z mrtvých byli rudí mučedníci...Dnes už všichni naštěstí pochcípali , ale dospěla nová chátra , kterou to jednou stejně čeká..Takže pohnutí mysli chápu..i když to zní rudě..

-
- Přispěvovatel
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
nevim zda to tu uz neni,ale nasel sem recenze na restauraci
https://plus.google.com/101832239062864 ... l=cz&hl=cs

https://plus.google.com/101832239062864 ... l=cz&hl=cs
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Renault Master
Iveco daily 2,3
Co člověk to názor.
Co je horší, jak se tu ozývají hlasy těch, kteří zbroják nemají, ze to chce povinné psychotesty a zakázat to a další kidy.
Pokud mají být povinné psychotesty na zbraně, tak jedině, až budou na řidičák. Mezi majiteli zbraněma není ani 1/1000 agresivity z toho, co si každý kokůtek a mistr volantu dovoluje na silnici! A kolik lidí si chlastá a sedne za volant? Kolik lidí jste viděli opilých s legální zbraní co? Vy pseudomoralisti!
Nejdřív zakazujte něco sobě a pak jinejm.
A nevím co se furt kdo naváží do Pražáků. Je to místo kde žije 1,3milionu lidí - víc lidí než žije dohromady v celým Moravskoslezskym kraji nebo mnohem víc než žije lidí v Plzni, Brně, Ostravě a Olomouci dohromady, tak si to postavte proti sobě - kolikrát se mluví o všech městech dohromady a kolikrát o Praze a zjistíte, že to je šul nul.
Můj děd, otec a já jsme se tu narodili, ale jediní "pražští kreténi" jsou tak 5-10 let staré naplaveniny - když se vrátí do svého původního působiště, tak házejí haury jak jsou světaznalí a to je vše, tady je to vocas ze sídliště.
To je totiž takovej (pravdivej) vtip.
Ptá se Brňák (jakékoliv jiné místo) Pražáka:
B: Víš co si myslíme, o Pražácích?
P: Ne.
B: Že jsou to zkurvený buzeranti, debilové a banda kokotů.
P: Hmm.
B: A co si myslej Pražáci o Brňácích?
P: Nic.
Co je horší, jak se tu ozývají hlasy těch, kteří zbroják nemají, ze to chce povinné psychotesty a zakázat to a další kidy.
Pokud mají být povinné psychotesty na zbraně, tak jedině, až budou na řidičák. Mezi majiteli zbraněma není ani 1/1000 agresivity z toho, co si každý kokůtek a mistr volantu dovoluje na silnici! A kolik lidí si chlastá a sedne za volant? Kolik lidí jste viděli opilých s legální zbraní co? Vy pseudomoralisti!
Nejdřív zakazujte něco sobě a pak jinejm.

A nevím co se furt kdo naváží do Pražáků. Je to místo kde žije 1,3milionu lidí - víc lidí než žije dohromady v celým Moravskoslezskym kraji nebo mnohem víc než žije lidí v Plzni, Brně, Ostravě a Olomouci dohromady, tak si to postavte proti sobě - kolikrát se mluví o všech městech dohromady a kolikrát o Praze a zjistíte, že to je šul nul.
Můj děd, otec a já jsme se tu narodili, ale jediní "pražští kreténi" jsou tak 5-10 let staré naplaveniny - když se vrátí do svého původního působiště, tak házejí haury jak jsou světaznalí a to je vše, tady je to vocas ze sídliště.
To je totiž takovej (pravdivej) vtip.
Ptá se Brňák (jakékoliv jiné místo) Pražáka:
B: Víš co si myslíme, o Pražácích?
P: Ne.
B: Že jsou to zkurvený buzeranti, debilové a banda kokotů.
P: Hmm.
B: A co si myslej Pražáci o Brňácích?
P: Nic.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel