Střelnice -Uherský Brod

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dreizig5
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dreizig5 »

já sem moravák jak poleno a i unás sou takoví blbečci jako u vás.ale to asi na celím světě.nenaděláš nic (LOL)
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Mě víc než pražáci serou chytrákové přes internet.
BMW X5 E53 3.0D 135KW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

WHITE-CZ píše:Mě víc než pražáci serou chytrákové přes internet.
Říká se jim programátoři (rofl)
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

(LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

jericho-3 píše:Jako Čech se vám omlouvám za ty kecy dr. Spiegela, protože jsou to nesmysly.
Omlouvat se nemusíš, i když je to velmi pěkné gesto od tebe ;) A ano, blbci se najdu všude - i na Moravě. Ale je fajn vidět, že i tady jsou normální uživatelé, kteří tyhle rozdíly a takovéhle blbé kecy taky nemají v oblibě :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A6TDI píše:Jericho ? ve chvilce světlejší chvíle sis taky mohl dát dohromady že pálil po zastuúitelých a ne po nějakym smradovi kgterej samotřejmě bude reagovat podle situace a to se zde stalo... :D
Tohle co ty víš ještě na přetřes nepřišlo, pokud to dělal se záměrem postřílet osazenstvo radnice , je to motiv, který když se sloučí s určitou bezmocností a psychickou labilitou člověka je z toho průser. Já se musím přiznat, že mě hlavou probíhaly myšlenky na aspoň nějaké zadostiučinění, když se komouši posmívali přeživším rudých koncentráků,/a temných kobek a jiných institucí, které rudá chátra převzala od gestapa a ještě upravila pro své podmínky/, dostávali renty a u soudu, kde ti lidé popisovali/byly mezi nimi i stařenky, které ta lůza ničila od jejich 20 let/, co jim ty rudé sadistické zrůdy páchaly, tekly jim slzy a komouši se svým pohrdavým úsměškem prohlašovali, že vše je lež, /a rudá soudní pakáž to smetla se s stolu s odůvodněním promlčenosti/že jim nachystám překvapení..
Chtěl jsem na svou sajdu namontovat kulomet MG 34 a přijet na 1. máje na Džbán, kde ty rudé kreatury vyřvávaly svá hesla, obdobně jako staří náckové v Německu na svých srazech a pěkně je tam všechny postřílet...Ani bych se nezastyděl..Bohužel moc dobře vím, že jeden je moc a jako řidič jsem střílet nemohl. A další, ještě pádnější argument byl ten, že ta rudá chátra s sebou vláčela i své děti, které za nic nemohou nehledě na to, že poté by z mrtvých byli rudí mučedníci...Dnes už všichni naštěstí pochcípali , ale dospěla nová chátra , kterou to jednou stejně čeká..Takže pohnutí mysli chápu..i když to zní rudě..
nepropadat panice...
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

Jerry, dem na to, ale u uděláme to jinak, dneska jsou v módě drony (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bohužel je to moc anonymní. Ta zvrácenost je v tom, být face to face..Sice z toho mohou být zlé sny, ale to zadostiučinění by to snad překrylo..Protože v životě nejvíc štve do očí bijíci nespravedlnost , kdy zvěrské metody/vraždy/ a ubližování druhým je nazváno přehmaty a jde se dál. Ale když v hospodě dáš někomu ránu, on tě udá i když mu nic není a incident vyvolal on , tak třeba skončíš v base než se rozkoukáš, nebo tě to finančně zničí a je to považováno za spravedlnost, je ti na blití...
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

jericho-3 píše:
A6TDI píše:Jericho ? ve chvilce světlejší chvíle sis taky mohl dát dohromady že pálil po zastuúitelých a ne po nějakym smradovi kgterej samotřejmě bude reagovat podle situace a to se zde stalo... :D
Tohle co ty víš ještě na přetřes nepřišlo, pokud to dělal se záměrem postřílet osazenstvo radnice , je to motiv, který když se sloučí s určitou bezmocností a psychickou labilitou člověka je z toho průser. Já se musím přiznat, že mě hlavou probíhaly myšlenky na aspoň nějaké zadostiučinění, když se komouši posmívali přeživším rudých koncentráků,/a temných kobek a jiných institucí, které rudá chátra převzala od gestapa a ještě upravila pro své podmínky/, dostávali renty a u soudu, kde ti lidé popisovali/byly mezi nimi i stařenky, které ta lůza ničila od jejich 20 let/, co jim ty rudé sadistické zrůdy páchaly, tekly jim slzy a komouši se svým pohrdavým úsměškem prohlašovali, že vše je lež, /a rudá soudní pakáž to smetla se s stolu s odůvodněním promlčenosti/že jim nachystám překvapení..
Chtěl jsem na svou sajdu namontovat kulomet MG 34 a přijet na 1. máje na Džbán, kde ty rudé kreatury vyřvávaly svá hesla, obdobně jako staří náckové v Německu na svých srazech a pěkně je tam všechny postřílet...Ani bych se nezastyděl..Bohužel moc dobře vím, že jeden je moc a jako řidič jsem střílet nemohl. A další, ještě pádnější argument byl ten, že ta rudá chátra s sebou vláčela i své děti, které za nic nemohou nehledě na to, že poté by z mrtvých byli rudí mučedníci...Dnes už všichni naštěstí pochcípali , ale dospěla nová chátra , kterou to jednou stejně čeká..Takže pohnutí mysli chápu..i když to zní rudě..
A je zase byla cmunda :-D
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

(rofl)
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

(rofl) (rofl) (rofl)
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

nevim zda to tu uz neni,ale nasel sem recenze na restauraci :D
https://plus.google.com/101832239062864 ... l=cz&hl=cs
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Co člověk to názor.
Co je horší, jak se tu ozývají hlasy těch, kteří zbroják nemají, ze to chce povinné psychotesty a zakázat to a další kidy.
Pokud mají být povinné psychotesty na zbraně, tak jedině, až budou na řidičák. Mezi majiteli zbraněma není ani 1/1000 agresivity z toho, co si každý kokůtek a mistr volantu dovoluje na silnici! A kolik lidí si chlastá a sedne za volant? Kolik lidí jste viděli opilých s legální zbraní co? Vy pseudomoralisti!
Nejdřív zakazujte něco sobě a pak jinejm.

(offtopic)
A nevím co se furt kdo naváží do Pražáků. Je to místo kde žije 1,3milionu lidí - víc lidí než žije dohromady v celým Moravskoslezskym kraji nebo mnohem víc než žije lidí v Plzni, Brně, Ostravě a Olomouci dohromady, tak si to postavte proti sobě - kolikrát se mluví o všech městech dohromady a kolikrát o Praze a zjistíte, že to je šul nul.
Můj děd, otec a já jsme se tu narodili, ale jediní "pražští kreténi" jsou tak 5-10 let staré naplaveniny - když se vrátí do svého původního působiště, tak házejí haury jak jsou světaznalí a to je vše, tady je to vocas ze sídliště.

To je totiž takovej (pravdivej) vtip.
Ptá se Brňák (jakékoliv jiné místo) Pražáka:
B: Víš co si myslíme, o Pražácích?
P: Ne.
B: Že jsou to zkurvený buzeranti, debilové a banda kokotů.
P: Hmm.
B: A co si myslej Pražáci o Brňácích?
P: Nic.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

lt.kubosh píše: Kolik lidí jste viděli opilých s legální zbraní co? Vy pseudomoralisti!
.
no myslim ze hodne. staci na dedine v hospode ti co si hraji na myslivce
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

A jé zamindrákovanej pražáček který nedokáže unést že bez vesnice by nebyl. (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“