Felicia 1.9 D startování
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dneska som tam tiež dával spätný ventil. vošiel sa mi hore pod dekel čo je pod sedačkou. odpojil som hadicu, nasadil ventil a další kusok hadice ku saciemu košu. mám takýto ventil. zatial fachčí. nafta padala. termoventil bude asi v prdeli, prefukol som ho ustami a priechodny je ku nadrži aj naspäť. ku filtru vobec.

Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
musíš to dát i na vratku, dát to jen na sání to je jakob jsi to tam nedal a pak před sací ventil se dává malý filr v případě že kanystruješ, jinak ho zasereš a zas je to na nicvolf46 píše:jo takhle, já že už se vtipkuje![]()
a dát to i na vratku, nebo to je blbost?
já osoně jak jsem ti psal poběhal bych vrakece nebo internet a koupil čerpadlo, dva vantily filtr, dobírka, objímky, nebo čepadlo, kolínka, připravenost dráty tam je,
já si ted dal čerpadlo na první misto jak stáhnu feldu pujčil jsem ji tak ho tam dám, mám čerpadlo i na vodu pro elektrowebasto tto je taky dobrá věc, zapnu před barákem a startuji teplý motor

-
- Aktivista
podle mě tam musí fachčit i benzínové čerpadlo z feldy, četl jsem pár příspěvků kdo to měl tak mu brzy odešlo
ani se nedivím když to tlačilo maximální tlak jako by byl ucpaný filtr tak odejde,
čerpadlo z feldy BMM se dá koupit za facku, přesně pasuje a pak už jen někaký regulátor tlaku, ten se dá taky použít z feldy bmm odšroubuje se vstřikovač a T kusy se propojí mezi sáním a vratkou tlak bude 1 až 1,2 atm,
T kusy se prodávají v hydraulice, v gumexu, ve svařovací tehnice ,
já osobně si to na pikapu udělám takto
ani se nedivím když to tlačilo maximální tlak jako by byl ucpaný filtr tak odejde,
čerpadlo z feldy BMM se dá koupit za facku, přesně pasuje a pak už jen někaký regulátor tlaku, ten se dá taky použít z feldy bmm odšroubuje se vstřikovač a T kusy se propojí mezi sáním a vratkou tlak bude 1 až 1,2 atm,
T kusy se prodávají v hydraulice, v gumexu, ve svařovací tehnice ,
já osobně si to na pikapu udělám takto

-
- Aktivista
slovacek.milos píše:No jde o to že já to čerpadlo koupil za výhodně z vrakáče,rozvody mám koupené páč sem ju nedávno koupil a bývalí majtel říkal že je za 3,5 roku neměnil.Ten snímač zátěže je kde jestli nějaký obrázek,nebo kde hledat díkyTom89 píše:
škubání se dá podle mě pořešit snímačem zátěže mírně po chloupkách mu přidáš až efekt zmizne,
přehodit to kaš takš de nic moc práce apk musíš ale udělat rozvody a mít hodinky na časování čerpadla
-
- Aktivista
-
- Aktivista
slovacek.milos píše:už sem to pochopil když sem se podíval na strejdu googla.Takže povolit a trošku stočit po směru hod.ručiček?Tom89 píše:oba dva šroubky pootočit?[/quotslovacek.milos píše:na čerpadle nahoře potenciometr tři drátky dva šroubky
šroubky povolit a pootočit stím potenciometrem po chloupkách až cukání zmizne
-
- Aktivista
-
- Aktivista