zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tRpaslik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tRpaslik »

Tak spon nekomu to bude fungovat, to ja budu zase dalsi zimu mrznout. (wallbash)
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

jo i tak se da, tu byl vcelku problem sehnat slusnou a vhodnou hadici/trubku a origo Webasto je silena draha :) a kdyz maj volnej uchyt tak je to idealni :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

tRpaslik píše:Tak spon nekomu to bude fungovat, to ja budu zase dalsi zimu mrznout. (wallbash)
preco, nejde to rozchodit..? :(
CAHA 125 kW TDI CR
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

tRpaslik píše:Tak spon nekomu to bude fungovat, to ja budu zase dalsi zimu mrznout. (wallbash)
a neskousel si jen tak skusmo zavolat do nejakyho Webasto servisu a zeptat se co je ta chyba zac ? Ja taky nemam tuseni co to muze bejt, ale pokud nezapomenu tak zitra skusim sehnat kamose co to dela origo ci nebude vedet.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
Aktivista

Příspěvek od avatar »

tomiisp píše:jo i tak se da, tu byl vcelku problem sehnat slusnou a vhodnou hadici/trubku a origo Webasto je silena draha :) a kdyz maj volnej uchyt tak je to idealni :)
jj ja to koupil uz s hadici .

casem budu ale dodelavat urcite dalkove ovladani bud to klasicke T90 nebo pres GSM.
Aktivista

Příspěvek od avatar »

jeste mam dotaz musi se davat to palivove cerpadlo k nadrzi mam idealni misto ho dat kousek od webasta zkousel sem jeslti mi to dokaze nasat benzin pres 6m hacicku a dokaze takze si myslim ze si ho muzu dat kam chci
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

avatar píše:jeste mam dotaz musi se davat to palivove cerpadlo k nadrzi mam idealni misto ho dat kousek od webasta zkousel sem jeslti mi to dokaze nasat benzin pres 6m hacicku a dokaze takze si myslim ze si ho muzu dat kam chci
mnelo by byt co nejblize nadrzi, ono radeji tlaci nez saje, a sat palivo pres cele auto nebude prave moc idealni pro to cerpadlo.
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

tomiisp píše:
a neskousel si jen tak skusmo zavolat do nejakyho Webasto servisu a zeptat se co je ta chyba zac ? Ja taky nemam tuseni co to muze bejt, ale pokud nezapomenu tak zitra skusim sehnat kamose co to dela origo ci nebude vedet.
Nene to jsem zatim nezkousel. Kdyz by jsi to zjistil budu rad jinak uz zbejva jedine servis.

Popis pouzitejch "svabu". Kurna kdyby tomu slo prehrat firmware :-)

Kód: Vybrat vše

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic383619-300.html
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

tomiisp píše:
majkl1 píše:Tak před kolo se mi nevejde -IC.
Mě zajímalo, kam se dává origo, páč předpokládám, že by tam kastle mohla mít nějakou "přípravu" pro držák. Vzal bych webasto thermo top C (což myslím bylo v originále), tak proto se ptám.
Pohledově nejvíc místa (a asi i jediné místo) je pod nádobkou pro chladící kapalinu. Ale pak zas bude masakr vyměňovat oil filtr. (wallbash)
no u B5 je problem ze tam origo bufik nedavali, tam boli od 2001 pouzite zhavice ve vode nebo ten elektrickej radiator v topeni ale klasickej bufik vubec, takze nejakou origo pozici ani nehledej
no nevim ale asi te zklamu protoze se prodava primo original prestvabovy kit pro webasto a od uz pro motory ajm ktere byly v b5 r99..kouknete na odkaz je tam i konsole pro hodiny do dveri:)
http://www.passatplus.de/umbauten/stand ... /index.htm

passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

kubiss píše:
tomiisp píše:
majkl1 píše:Tak před kolo se mi nevejde -IC.
Mě zajímalo, kam se dává origo, páč předpokládám, že by tam kastle mohla mít nějakou "přípravu" pro držák. Vzal bych webasto thermo top C (což myslím bylo v originále), tak proto se ptám.
Pohledově nejvíc místa (a asi i jediné místo) je pod nádobkou pro chladící kapalinu. Ale pak zas bude masakr vyměňovat oil filtr. (wallbash)
no u B5 je problem ze tam origo bufik nedavali, tam boli od 2001 pouzite zhavice ve vode nebo ten elektrickej radiator v topeni ale klasickej bufik vubec, takze nejakou origo pozici ani nehledej
no nevim ale asi te zklamu protoze se prodava primo original prestvabovy kit pro webasto a od uz pro motory ajm ktere byly v b5 r99..kouknete na odkaz je tam i konsole pro hodiny do dveri:)

keby si cital dalej tak som tam napisal ze som to nasiel ale ako ,,prislusenstvo,, a predavalo sa to ako cely kit, ale seriova montaz nebola a ani Elsa neobsahuje ziadne info o montazi/diagnostike alebo schemy :)
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

tRpaslik píše:
tomiisp píše:
Nene to jsem zatim nezkousel. Kdyz by jsi to zjistil budu rad jinak uz zbejva jedine servis.

Popis pouzitejch "svabu". Kurna kdyby tomu slo prehrat firmware :-)

Kód: Vybrat vše

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic383619-300.html
to nebude len o firmwaru, napr. to na obrazku 3 je CANove (podle toho svabu A82C250), dosky su tiez rozdielne a buhvi co tam pomenili v zapojeni nebo jakej procesor pouzili...
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

tak tato jedotka jede na stole pise zavady ale vse jde pres soft spustit pres T90 nejde ani vetrani
Obrázek

tato je bez zavad ale pres T90 a ovladac T91 jen vetrani, softem jede vse
Obrázek

A82C250 Can tam nevidim nikde a jsou obe z T5
Zitra nebo v pondeli budu mit jeste hodiny , tak to proverim jeste s nima

kdyby byl nejaky vypis z te motoroly MC68HC908AZ60A z funkcni jednotky zkusil bych ji prehrat na pokus
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

Ja tam mam tuhle - je asi stejna jako tvoje na prvnim obrazku akorat bude asi mit vevnitr jinej obsah pameti. Ja jsem na stole zkousel akorat to vetrani a to taky fungovalo do te doby nez mi to zacalo psat tu pitomou hlasku.

Obrázek
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

poud tu je nekdo kdo ma zarizeni na precteni motoroly tak to jde precist uplne super staci zapojit , zadne nozky nahoru a USB UPA cte , ted ctu full obsah pak prectu tu druhou co je bez zavad z nahrnu to do te co nejede ! jsou jen 2 moznosti ....
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

Tak to jsem zvedavej jak dopadnes co to vyvede. Ja bohuzel tu moznost nemam. :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“