Uz asi 10 dni jezdim na bionaftu, protoze jinak musim celkem asi tak 2-3x zhavit a cca 30s startovat a nechci si zmrsit starter a baterku:-(...a bude hur:-( Mam ale jeste neprimej vstrik a ty chytaji hur, nez primy vstriky...
jenom takovej nápad pomohlo by nouzově nahřát trubky mezi čerpadlem a vstřikama před startem kdyby nečekaně klesla teplota? protože v telce plašili s počasim, že budou přízemní mrazíky
cista repka a asi i slunecnice musi byt i pri 0°C porad tekuta, mam takove tuseni, ze vydrzi i nejaky slabsi mraz. Uz si to moc nevzpominam, ale zkousel jsem pres noc vystrcit flasku se slunecnici ven, bylo vic jak -5°C a rano normal tekuta - cira.
v tom penny řepka 17.90 čekalo na mě posledních 30 l dvě bedny, tak jsem si vyzkoušel jak to děláte a o čem kecáte jen se to blbě otvírá mám plnou na kopec miloš
slovacek.milos píše:v tom penny řepka 17.90 čekalo na mě posledních 30 l dvě bedny, tak jsem si vyzkoušel jak to děláte a o čem kecáte jen se to blbě otvírá mám plnou na kopec miloš
jj, ten pásek na zátce je pakárna
Jinak včera jsem byl v Bučovicích, tak jsem tam také navštívil Penny a byly tam dvě plné palety... a zjevně bez zájmu kolemjdoucích (hospodyňky asi raději koupily minulý týden slunečnicový za 19,90)... tudíž také bez omezení ...
Takže mnou ověřený seznam marketů bez omezení (test 3-4 kartony) je: Slavkov, Brno-Slatina, Brno-Vinohrady, Bučovice
Vezmi víčko do zubů, odklop ho na jedný straně a celý ten žlutý uzávěr lehce odpadne. Otázka 2-3 sekund nějaký pásek vůbec neznám. Kdo by se s tim jeb.l u 45 flašek.
jackass píše:Vezmi víčko do zubů, odklop ho na jedný straně a celý ten žlutý uzávěr lehce odpadne. Otázka 2-3 sekund nějaký pásek vůbec neznám. Kdo by se s tim jeb.l u 45 flašek.
Já hrdlo i s víčkem rovnou uříznu nožem na koberce a pak to i rychleji teče..
U flašky s olejem vždy víčko otevřu zubama, jde to krásně, plast je nádherně měkký a zuby se tím neničí. Pak rychle flašku otočím do nádrže, abych si nepolil blatník a flašku zmáčknu-vytlačím nějaký olej ven, pak pustím, ono si to rychle nasaje vzduch a tohle několikrát zopakuju až je láhev prázdná. Je to o hodně rychlejší, než trhat ten plast na víčku a otevírat to rukama a pak nechat lahev vytékat volně do nádrže. Za minutu takhle udělám cca 5-6 flašek.
pepe276 píše:U flašky s olejem vždy víčko otevřu zubama, jde to krásně, plast je nádherně měkký a zuby se tím neničí. Pak rychle flašku otočím do nádrže, abych si nepolil blatník a flašku zmáčknu-vytlačím nějaký olej ven, pak pustím, ono si to rychle nasaje vzduch a tohle několikrát zopakuju až je láhev prázdná. Je to o hodně rychlejší, než trhat ten plast na víčku a otevírat to rukama a pak nechat lahev vytékat volně do nádrže. Za minutu takhle udělám cca 5-6 flašek.