radekandy píše:Od 15.9. - 21.9.2010 v Tescu olej Ceresol za 19,90 Kč. Není to sice žádný zázrak, ale v poslední době je to s akcema na oleje poněkud bída
radekandy píše:Od 15.9. - 21.9.2010 v Tescu olej Ceresol za 19,90 Kč. Není to sice žádný zázrak, ale v poslední době je to s akcema na oleje poněkud bída
Slabá akce,měl jsi se předzásobit Aureolem z Penny. Nějaký olejář ho tady vychvaloval..... No ale cena byla 17.90!!! Nějaké Tesko,ať se předvedou s pořádnou akcí!!!
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Tak já zatím taky ještě mám zásobu 55 l , ale kámoš z Prahy bědoval že je na suchu a že snad bude muset k pumpě, že snad olej v praze mají všude kolem 25 Kč, takže vzal za vděk Tescem za 19,90.
radekandy píše:Tak já zatím taky ještě mám zásobu 55 l , ale kámoš z Prahy bědoval že je na suchu a že snad bude muset k pumpě, že snad olej v praze mají všude kolem 25 Kč, takže vzal za vděk Tescem za 19,90.
peopleman píše:Olejáři nezoufejte a spojte se stačí jen týden počkat,zase se nějaká akce objeví já to mám podchycený v Penny a Lidlu,tak mě dají předem vědět
Dnes bylo kolem 5°C a olej AMPHORA (repkovy) uz mel trochu jinou barvu, nechci nejak strasit, ale pohlidejte si to, nez to tam nalejete a prijdou slabsi mrazy.
Prislo mne, ze je slabe zakaleny...
Jojo, včera jsem na to taky koukal, ale je to olej vícedruhový a to soja+řepka, tak nevím. Soja tu zrovna nejlepší pověst nemá...
Aha,tak na to jsem nekoukal,já už jezdím jen na přefiltrovanej.Jen,že jsem si toho všimnul,tak jsem to sem dal.Záleží jaký tam je poměr,ale v nozi, proč ne.