Kterého výrobce kotoučů a destiček by jste doporučili?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No já dal na oktu kotouče FERODO a desky HART (k vůli ceně).Brzdí to pěkně,nejsem závodník.Měl jsem tam oboje TRW a po 2 tis.km to vibrovalo do volantu.Teď mám přes 3 tis.km a je zatím klid.Zajížděl jsem to lehce nějakých 800 km a pak jim dal párkrát čouda..Na audině mám kotouče jen srovnané a dal destičky ROADHOUSE..Ty desky jsou měkčí,špiní kola,ale mám tam plechy,tak že to neřeším.Důležité je,že brzdí perfektně hned ze začátku,pěkně jde cítit,jak se to zakusuje..Ale jak jsem psal,jezdím tak nějak normálně,nejsem závodník..U těch RH asi zůstanu,ale ztratil jsem zdroj..Kde je nakupujete?Krom teda předraženého Elitu?Dík
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Sem si na tebe minulej tejden ve čtvrtek vzpomněl když mi tam vjel "pán" s dodávkou. Bylo to v obci takže žádná extra rychlost, ABS se ozvalo hodně brzo, zato dodávka jela oproti mně jak na bruslích, ale to už je jiná kapitolakarluci2 píše:malá rychlost s kolena mi málem vyběhla čéška jak jsem šlápl na brzdu a ABS se ozvalo až když už jsem téměř stal-,takže někde je chyba

Člověk se pořád učí.
Nebo jsou kotouce padelek. Koupil jsem přední a zadni na skoda superb II. Zadni kotouce byly zabalenz v igelitovem obalu v krabici a na hrane vyryto Textar a na předních byly jen v krabici bez igelitoveho obalu a Textar byl napsan jen laserem na dosedaci plose pro disk. A na krabici byl popis ciselneho kodu a ikony kotoucu lehce kostkovany a u zadních krasne vyhlazene hrany ikony kotoucu u stitku s kodem kotoucu. Tak nevimdarebak píše:Mam TEXTAR kotouce a desticky zatim na předni naprave a brzdy pískaj. A to jsem dlouho vybíral jakou znacku. Příšte už desticky original ty nepiskaj nikdy.
Druhovýroba asi musí být vzdy horsi nez original. TEXTAR je urcite dobra znacka, ale pro druhovýrobu musi mít horší kvalitu.
Dříve jsem pouzival desticky FERODO a ty nepískaly
Superb 2
Brzdový kotouč přední Textar PRO 312x25 / 5x112, 98200 1205 01, 1K0615301AA
vředu mám Brembo max a ate desky origo, ne keramický, brzdí senzačně, nástup ihned, vůbec nevadnou, černí kola normálně, mám bílý kola, takže to poznám... vzadu mám zbytečně kotouč zimmerman a tvrdou desku textar a už bych to nechtěl, dozadu jedině něco měkkého, neměl jsem vůbec problém s roadhousem a ate, destičky už jedině origo
ikdyž na passatu textar fungoval, ale až při intenzivním brždění a dost žral kotouč.
Toť muj názor 

Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Jinak k ABS u mě se ozývá na suché silnici taky až skoro při zastavení, myslim si že je to jen dobře, brzdný učinek s abs je nic mocšulda píše:Sem si na tebe minulej tejden ve čtvrtek vzpomněl když mi tam vjel "pán" s dodávkou. Bylo to v obci takže žádná extra rychlost, ABS se ozvalo hodně brzo, zato dodávka jela oproti mně jak na bruslích, ale to už je jiná kapitolakarluci2 píše:malá rychlost s kolena mi málem vyběhla čéška jak jsem šlápl na brzdu a ABS se ozvalo až když už jsem téměř stal-,takže někde je chybaVěci v autě se stěhovaly kupředu a z ústní dutiny se vystěhovalo pár vulgarismů, kokot jeden s telefonem u ucha

Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
skús toto : http://www.autodilyplus.cz/sada-kotoucu ... carId=5603NOVON píše:No já dal na oktu kotouče FERODO a desky HART (k vůli ceně).Brzdí to pěkně,nejsem závodník.Měl jsem tam oboje TRW a po 2 tis.km to vibrovalo do volantu.Teď mám přes 3 tis.km a je zatím klid.Zajížděl jsem to lehce nějakých 800 km a pak jim dal párkrát čouda..Na audině mám kotouče jen srovnané a dal destičky ROADHOUSE..Ty desky jsou měkčí,špiní kola,ale mám tam plechy,tak že to neřeším.Důležité je,že brzdí perfektně hned ze začátku,pěkně jde cítit,jak se to zakusuje..Ale jak jsem psal,jezdím tak nějak normálně,nejsem závodník..U těch RH asi zůstanu,ale ztratil jsem zdroj..Kde je nakupujete?Krom teda předraženého Elitu?Dík
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
Víte co je na prd, že se tu nikdo neschodne na konkrétní značce, to co funguje jednomu nefunguje druhýmu a takhle bychom mohli pokračovat do alelůja.
Nejlepším řešením by bylo, aby si každej koupil co chce nebo na co zrovna má peníze, ale ať od toho nic nečeká. Mile překvapený může být vždycky.
Nejlepším řešením by bylo, aby si každej koupil co chce nebo na co zrovna má peníze, ale ať od toho nic nečeká. Mile překvapený může být vždycky.

T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno: