už to začíná děcka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Neco k precteni:

http://afinabul.blog.cz/1112/o-mrtvych-hlavne-pravdive

... nevim proc, ale mam neodbytny dojem, ze pisatel vi, o cem pise...ale mohu se mylit, protoze je to lidske ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Vsimni si, ze on tam presne cituje zdroje, googlit nemusim.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste, jestli Tvůj neodbytný dojem, spočívá v tom, že je autor kretén a primitiv, tak máš pravdu..Začínat článek tím, že je xy žid , svědčí už téměř o všem..Rozlišovat v 21. století, kdo je židem a kdo ne..,/kdo náhodou není svědčí patrně o jeho kvalitách/je slaboduchost..Dehonestovat takkhle V.H. , který ať jsou názory různé, nebyl žádným zlým, vypočítavým, sobeckým člověkem, nýbrž naopak. Píší to lidé se záští, která pramení buď ze závisti nebo spíš z toho, že díky tomu proti čemu V.H. byl, přišli o své prebendy a snadný život..Já je nazývám jako Heydrich tzv. českým ksindlem..a to nejsem fašista, ale i tihle pacholci mají někdy dobrý postřech..Styděl bych kohokoliv napadat kvůli jeho původu/i když V.H, židem nebyl/, protože tohle člověk neovlivní , ale pozdější své chování ano, včetně členství v čemkoliv..Foreste, jakou ty máš zásluhu, že jsi zrovna synem svého otce..?A co když, /což je ve střední Evropě běžné, prošlo tady tolik vojska/jsi náhodou syn nějakého rabína ..?/se vší úctou k rodičům/ Mohl by jsi to ovlivnit ? Takovýhle článek nazvat, ten člověk ví, o čem mluví..o něčem svědčí.. :(
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jericho, fakt, ze ve vedeni vetsiny organizaci maji prsty Zide je neoddiskutovatelny. Na jednu stranu mnohdy velice vnimavi lide, na druhou stranu pekne "sikovni" a citici se nadrazene (paradoxem, ktery si dovolim podotknout je, ze jiny narod, citici se stejne se je snazil vyhladit). Jsou to lide, nicmene jejich prislusnost nelze opomijet, stejne, jako nelze opomijet prislusnost Vietnamcu nebo Cikanu.

Ze jsem synem sveho otce, ktery me vychoval je vice, nezli jiste ve chvili, kdy se na nas nekdo podiva. V predchozi generaci to tak jiste nebylo ve vztahu otce a syn, nicmene muj otec zase jakoby pomyslne "vypadl z oka" otci sveho otce.
Dale mi neni znamo, nicmene rodina, ktera mi dala prijmeni je v Cechach minimalne od konce 19. stoleti. Na druhou stranu, prijmeni je nemeckeho puvodu, takze asi pochazime z Nemecka. Pro zajimavost, puvodne znelo Vorreiter, coz by melo mit vyznam neco jako prejezdec ;)

A jakou mam zasluhu ja, ze jsem synem sveho otce? Stejne jako kazdy z nas - jsem vitezna spermie sveho otce :havaj:

bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

No že byli havlové židi, no tak ať, jako národ jsou pracovití , mají svůj stát, z pouště kde nic nebylo vydupali sady, vesnice.. Havel určitě nebyl židovského původu ;)
Nicméně jsem si myslel, že spoluvlastníci a financiéři barandova a Lucerny byli židovského původu. O vztahu k okupantům nebudu spekulovat, nicméně tiskem proběhly fotografie Heidricha s Vašíkem na klíně.......
tohle je trochu zajímavější.
http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/23694 ... ozval.html
G3 Variant synchro
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

GeneHawkins píše:
bobG3 píše:No jestli ...

Jedinej, kdo tady rabuje, jseš ty. Vzhledem k tomu, že to nejsou tvoje myšlenky, ale neuvedls zdroj, kdes to okopíroval, jseš zloděj.

(LOL) sito neumíš najít ?(wallbash) kup si sčot a čti nehlásím se k tomu, jen jsem to našel, takže se omlouvám tomu kdo umí - co slovo to perla (noteeth)
G3 Variant synchro
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jak ono to pořád funguje, židi, položidi , árijci, dnes nevěřící psi,/to jsme my/, pak muslimové, ale musejí být ti správní, jinak je to pro ty pravé ksindl, jde to pořád dokola. Lidské plemeno je soustava idiotů. kteří si myslí, jací jsou úžasní, ale jsou to slaboši, tak věří, že to vše za ně někdo vyřeší a ukáže jim kdo je ten špatný, kdo za to může..Musím se smát, když vidím ty mnohokrát začouzené idioty, s očima jak uhel jak řvou Čechy Čechům, nebo ultralevici, spolek zbabělců, schovaných za škrabošky, aby je rodiče neviděli a nedali na zadek, nebo jim plyšáka nezavřeli do skříně. Každý je potomec určitou část života, ale většinou bývá, že mu to postupně dojde a zjistí, že podle takových povrchních hledisek nelze člověka posuzovat. Ale pak jsou ti, co zůstanou na stejné ůrovni a přestanou se vyvíjet.. Ti mohou napáchat mnoho škody. Co je mi platný "pravý" Čech, když je to debil, je levý a k ničemu..?Takových lemplů je všude dost..Radši půjdu k vietnamcům, kteří pracují pořád, jsou ochotní, usmívají se a mají zboží, co mám rád. Řešit židy je stupidita a lidská ubohost, a že jsou pracovití a šikovní..to je teda problém. Je zajímavé, že válečné komedie jsou nejúspěšnější a např. Burian v nich zářil, zachránil mnoho lidí a taky si to vyžral. Jeho fanoušci mu nezapomněli, jak se za 1. republiky měl. Uspěch se nezapomíná.. I v okupaci museli lidé přijít na jiné myšlenky, díky filmování nemuselo mnoho lidí do Reichu a poukazovat na to, že někdo byl nebo se stýkal s Němci je ošidné, protože někdo namočený být musel, aby ostatní mohli přežít. Jaký je rozdíl mezi Vávrou a třeba Fričem..? Vávra natočil cokoliv,politického, co mu umožnilo žít si svůj život, zato Frič během války točil hlavně komedie, kde politika bylo nepotřebné slovo..Ale jak se říká, kdo chce nenávidět, důvod si najde. Těmhle lidem nedochází, že otravují ovzduší, ale možná to dělají kvůli tomu, protože se v něm cítí nejlépe.. :(
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Ale jak se říká, kdo chce nenávidět, důvod si najde. Těmhle lidem nedochází, že otravují ovzduší, ale možná to dělají kvůli tomu, protože se v něm cítí nejlépe.. :(
A co kdyz nejde o nenavist vuci nekomu ale nenavist vuci lzim, ve kterych tu vetsina vyrostla (nemluvim o lzich uvnitr rodin ale lzich vzniklych za a diky byvalemu rezimu).

Mozna Ty odmitas pochopit, ze jsou i taci, kteri nedokazi prihlizet tomu, jak je nam podsouvano neco, co proste ani pravda byt nemuze a prave toto ovzdusi jim nedela dobre - lzi bylo dostatek, tak proc je jeste zivit a utvrzovat se v nich ... alespon tak to vidim ja a prozatim jsem neziskal dostatek dukazu pro to, abych mel jiny nahled.

Jinak Tvuj pohled na "otravene ovzdusi" mi asociuje rybnik, ktery se sice jevi byt cistym, ale jeho dno je plne bahna a Ty kritizujes lidi, kteri se snazi ho vycistit, pricemz pri tom zviri bahno a rybnik se zda byt spinavejsi.

joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

aki zidia ?

my tu mame gorily :)

http://skgorila.tumblr.com/
GeneHawkins
Přispěvovatel

bobG3 píše:... O vztahu k okupantům nebudu spekulovat, nicméně tiskem proběhly fotografie Heidricha s Vašíkem na klíně..........
Ty jseš fakt kokot...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste a čím čistí to bahno, že někomu vyčítají, že byl z židovské rodiny, je bohatý a jeho rodina včetně jeho byla/i/ konfidenti gestapa,KGB,STB,CIA a nevím koho ještě..? A notabene, když je po smrti a mnoho lidí jej mělo rádo a uráží je to? A že by někdo z nich napsal takový článek o Gospičovi, Grebeníčkovi a dalších lidech, kterých životní náplní je dodnes tvorba toho bahna.?.Tady je vidět odkud vítr fouká..A jsou u nás lidé, kteří jsou v tom mistři..Protože ví, že lidé věří téměř všemu, když se jim to hodí..A komouši jsou v intoxikaci profesionálové. :(
nepropadat panice...
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

GeneHawkins píše:
bobG3 píše:... O vztahu k okupantům nebudu spekulovat, nicméně tiskem proběhly fotografie Heidricha s Vašíkem na klíně..........
Ty jseš fakt kokot...

(rofl) takovejhlenc svazákům jsem nadal do prospěchářskejch ku..v roce 1979, pak si mě soudruzi kapku podali. Dneska je to tady zas, jen naruby. Ty troubo to není o havlovi, ten za to přece nemoh ;) používej tu kouli co máš na krku aspoň v době kdy sem něco píšeš.
G3 Variant synchro
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

jericho-3 píše:Jak ono to pořád funguje, židi, položidi , árijci, dnes nevěřící psi,/to jsme my/, pak muslimové, ale musejí být ti správní, jinak je to pro ty pravé ksindl, jde to pořád dokola. Lidské plemeno je soustava idiotů. kteří si myslí, jací jsou úžasní, ale jsou to slaboši, tak věří, že to vše za ně někdo vyřeší a ukáže jim kdo je ten špatný, kdo za to může..Musím se smát, když vidím ty mnohokrát začouzené idioty, s očima jak uhel jak řvou Čechy Čechům, nebo ultralevici, spolek zbabělců, schovaných za škrabošky, aby je rodiče neviděli a nedali na zadek, nebo jim plyšáka nezavřeli do skříně. Každý je potomec určitou část života, ale většinou bývá, že mu to postupně dojde a zjistí, že podle takových povrchních hledisek nelze člověka posuzovat. Ale pak jsou ti, co zůstanou na stejné ůrovni a přestanou se vyvíjet.. Ti mohou napáchat mnoho škody. Co je mi platný "pravý" Čech, když je to debil, je levý a k ničemu..?Takových lemplů je všude dost..Radši půjdu k vietnamcům, kteří pracují pořád, jsou ochotní, usmívají se a mají zboží, co mám rád. Řešit židy je stupidita a lidská ubohost, a že jsou pracovití a šikovní..to je teda problém. Je zajímavé, že válečné komedie jsou nejúspěšnější a např. Burian v nich zářil, zachránil mnoho lidí a taky si to vyžral. Jeho fanoušci mu nezapomněli, jak se za 1. republiky měl. Uspěch se nezapomíná.. I v okupaci museli lidé přijít na jiné myšlenky, díky filmování nemuselo mnoho lidí do Reichu a poukazovat na to, že někdo byl nebo se stýkal s Němci je ošidné, protože někdo namočený být musel, aby ostatní mohli přežít. Jaký je rozdíl mezi Vávrou a třeba Fričem..? Vávra natočil cokoliv,politického, co mu umožnilo žít si svůj život, zato Frič během války točil hlavně komedie, kde politika bylo nepotřebné slovo..Ale jak se říká, kdo chce nenávidět, důvod si najde. Těmhle lidem nedochází, že otravují ovzduší, ale možná to dělají kvůli tomu, protože se v něm cítí nejlépe.. :(
Tak nějak, lidi jsou slušní a neslušní, a pro mě za mě může být jakéhokoliv vyznání, růžovej se zelenýma puntíkama, hlavně musí žít a nechat žít ty okolo. Fakt je, že některé skupinyse vymezují dost silně ale myslím, že to není otázka příslušnosti k národu, straně, ale k účelové skupině různých jedinců, která chce odrbat společnost, na ty bych byl zlej, třeba bankéři, politici.
G3 Variant synchro
GeneHawkins
Přispěvovatel

bobG3 píše:
GeneHawkins píše:
Ty jseš fakt kokot...

(rofl) takovejhlenc svazákům jsem nadal do prospěchářskejch ku..v roce 1979, pak si mě soudruzi kapku podali. Dneska je to tady zas, jen naruby. Ty troubo to není o havlovi, ten za to přece nemoh ;) používej tu kouli co máš na krku aspoň v době kdy sem něco píšeš.
Jenom jednou věcí si nejsem jist. Jseš zmrd, nebo jenom hloupej? Žádná taková fotka neexistuje. Nemůže existovat. Jenom takoví jako ty tu hloupou lež opakujou. Tak proč? Jen hloupě naletěli, nebo proto, že jsou zmrdi?
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“