subz3ro_tdi píše:Koncertuje Rytmus pri Krompachoch a kuká,
že v bielom BMW jak má aj on sám ide okolo dajaký morgoš.
Hovorí mu:
- Si zabil brácho...
- Ši nezamknul chuju...
...neco pro zasmani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- woodman007
- Přispěvovatel
- woodman007
- Přispěvovatel
-
Forest
- Aktivista
http://www.zvedavec.org/humor/2006/02/1505-kurvitka.htm
... jen si nejsem jist, zda jsem to vhodne umistil, protoze alespon me to smesne neprijde.
... jen si nejsem jist, zda jsem to vhodne umistil, protoze alespon me to smesne neprijde.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Foreste proč si si dal miesto Lauera a Hardyho svoju fotku?Forest píše:http://www.zvedavec.org/humor/2006/02/1505-kurvitka.htm
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
-
Forest
- Aktivista
... to neni fotka a uz vubec ne moje ... predchozi bylo provizorni a "zmena je zivot"ROMEK píše:Foreste proč si si dal miesto Lauera a Hardyho svoju fotku?
Abych nebyl OT, neco prislo mailem:
Lékař v nemocnici prohlíží pacienta a říká mu: „Vy se mi nějak nelíbíte...” Pacient odpoví: „Však vy taky nejste žádný krasavec!”
K mladé dívce si na baru přisedne navoněný frajer: „Slečno, co pijete?” „Cuba libre,” špitne slečna nesměle. Frajer se otočí k barmanovi: „Karlosi, dvakrát Cuba libre a balíček kondomů!” Dívka zděšeně vykoktá: „Když, když nad tím tak přemýšlím, tak myslím, že zase takovou žízeň nemám...” Frajer znovu křikne na barmana: „Karlosi, tak jenom balíček kondomů!”
Mají slipy vliv na sníženou potenci? Ne, ale jako výmluva je to dobré!
Ptá se oddávající mladého muže: „Vy jste ženich?” „Ne, ten je támhle u dveří, já jsem ve finále vypadl, ale po praktických zkouškách si mě nevěsta ponechala jako náhradníka!”
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
spíš demence : http://www.drsnysvet.cz/demontaz-motoru-z-auta/
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Brňák se ztratí v metru a hloupě kouká do plánku. Přijde za ním Pražák a říká mu:
"Co na tom nechápeš? Je to tu namalovaný naprosto jasně. Ačko je zelený, Béčko žlutý a Céčko červený. "
Brňák se podívá a říká: "A Déčko je modrý?"
Prazák: "Ne, vole. To je Vltava."
"Co na tom nechápeš? Je to tu namalovaný naprosto jasně. Ačko je zelený, Béčko žlutý a Céčko červený. "
Brňák se podívá a říká: "A Déčko je modrý?"
Prazák: "Ne, vole. To je Vltava."
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
Posádce pohřebního vozu vypadla z auta mrtvola. Byla mlha a řidič auta, které jelo za nimi, něco přejel. Zastavil a šel se podívat. Uviděl lidské tělo, lekl se a hodil ho do kukuřice.
Kombajnér sklízející kukuřici viděl, že přejel nějaké tělo. Lekl se a hodil ho do křoví.
Při honu jeden z myslivců viděl něco v křoví, střelil a šel se podívat, co trefil. Našel lidské tělo. Protože se už seběhli ostatní lovci, nedalo se to ututlat. Zavolali záchranku.
Druhý den volá, myslivec do nemocnice a ptá se doktora, jak je na tom ten chlapík, co ho včera střelil.
Doktor povídá: "Byl pěkně zřízený, ale bude žít..."
Kombajnér sklízející kukuřici viděl, že přejel nějaké tělo. Lekl se a hodil ho do křoví.
Při honu jeden z myslivců viděl něco v křoví, střelil a šel se podívat, co trefil. Našel lidské tělo. Protože se už seběhli ostatní lovci, nedalo se to ututlat. Zavolali záchranku.
Druhý den volá, myslivec do nemocnice a ptá se doktora, jak je na tom ten chlapík, co ho včera střelil.
Doktor povídá: "Byl pěkně zřízený, ale bude žít..."