Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
peopleman píše:Já bych olej za 20 stejně nekoupil-radši bych do auta nalil vyjetej motorák(stejně ho tam leju)
Souhlas, kvůli ušetřený pětikoruně na litru budu běhat dokola po krámě, to místo toho půjdu do práce a vydělám si na naftu. Při mé spotřebě 400litrů měsíčně si nedokážu představit vylejvání těch jednolitrovek. Jednou jsem si koupil v krámě olej za 9.90 v litrovkách asi 50litrů a byl jsem z toho akorát nasranej to pracně nalejvat do nádrže. To míň práce mám s přefiltrováním vyfritu

no ja se na to pomalu pripravuju,az mi jednou dojde zdroj na vyfrit, ze me taky hypermakety neminou.. 
Na druhy strane udelat nejakou slivacku zas takovy problem nebude, vlozit do zasobniku 5 flasek a nechat to stect do nejakyho barelu a z tama to uz jen precerpat. Za par minut tech par flasek prekape a das dalsi varku..
Ale zatim jsem tohoto usetrenej..

Na druhy strane udelat nejakou slivacku zas takovy problem nebude, vlozit do zasobniku 5 flasek a nechat to stect do nejakyho barelu a z tama to uz jen precerpat. Za par minut tech par flasek prekape a das dalsi varku..

Ale zatim jsem tohoto usetrenej..