Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Souhlas,ale cenu 16.90 jsem už moc dlouho neviděl. Vždycky jsou všude za 17,90 že?radluk píše:no jo chlapi, ale 20 kc za oil a 32kc za pancovanou pochybnou naftu je docela rozdil, i kdyz 20 kc jeste neni zadna extra levna cena oleje (ideal jsou ty akce za 16,90)
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Jo miláčkové to už bych nečekal na vašem místě na akce za 17kč řepku.Ty už jsou skoro dávno pryč.A důvod?-Cena elektriky půjde nahoru od nového roku,pole zemědělcom zváleli povodně a ještě poděkujte těm blbečkom co se chválili v televizy jak se krásně dá ušetřit když budete jezdit na novej frit olej a ne na tu předraženů naftu.......
-to stát nenechalo vůbec klidným a udělali opatření aby se zdražil stolní olej.... Co se vyplatí bude po známosti mít použitý friták od mekáče a hospod a dělat meřo jak miloš nebo naftáka hodit do kopřiv a pořídit si auto na LPG nebo CNC.... 

-
- Aktivista
-to stát nenechalo vůbec klidným a udělali opatření aby se zdražil stolní olej....
mně by jen zajímalo jaké opatření udělal stát na zdražení oleje, ten umí jen zvedat daně a pokud je mi známo nic nezvedal a cena řepky co naposledy vím 5700 za tunu, to bylo i 10.OOO za tunu a v akci byl za 17 kč miloš
mně by jen zajímalo jaké opatření udělal stát na zdražení oleje, ten umí jen zvedat daně a pokud je mi známo nic nezvedal a cena řepky co naposledy vím 5700 za tunu, to bylo i 10.OOO za tunu a v akci byl za 17 kč miloš
No však zvedne daně.A nezapomen že elektrika půjde nahoru ne vinou daní a ty lisovací stroje taky potřebují žrát. Od té elektriky půjde nahoru vše i nafta,benál.....
Zemědělci díky tomuto zachvilku vyšroubujou cenu řepky i obilého nahoru.V závěsu s tím už řepkáč nebude levný-já osobně jsem řepkáč už v akci neviděl 3 měsíce ve zlínském kraji.... 

-
- Aktivista
řepkáč v akci byl začátkem září v peny, a co se týče šroubování cen zemědělci ty nevyšroubujou nic, máš nechráněný trh a doveze se z jiného státu, tak jim chudákům nezbude než prodat pod cenu
do JZD asi nechodíš co? obilniny můžou tak podpálit nebo prodat pod cenu a mlékem zalévat pole a pak jen doufat,
co se týče zaměstnanců přes léto vydělali hovno a na zimu zas na pracák pokud nebude vláda chránit trhy pujde to srát miloš
do JZD asi nechodíš co? obilniny můžou tak podpálit nebo prodat pod cenu a mlékem zalévat pole a pak jen doufat,
co se týče zaměstnanců přes léto vydělali hovno a na zimu zas na pracák pokud nebude vláda chránit trhy pujde to srát miloš

- radluk
- Aktivista

[quote="radluk"]
Kdo vi jak to dopadne, to zdrazovani te nove vlady, doufam, ze takovy omyl se jiz pri dalsich volbach nestane. Nic proti, ale naslibovali toho pred volbama jak... a ted strili porad jen do prumerne a podprumerne majetnych obyvatel. Kam tohle povede, divim se, ze je jeste nikdo nejel vystrilet, nebo kdyz uz nic, tak aspon vymlatit do Prahy vylohy, podpalovat auta, stavit z horicich popelnic barikady, jak to delaji ve Francii, atp... Pak akorat vidime jak se nam ty E-N-I-V-S vysmivaji z kazde bulvarni fotky. Ano, panove, je to nehorazny vysmech obcanum CR, hlavne ze statni dluh se behem tohoto ctvrt roku opet zvedl (a opet - to bylo pred volbama kecu a skutek utek, tunel jak tunel, jedeme dal, jen pod jinou vlajkou)
[/quote
Tak tak-pravdu máš
kdyby mi někdo nějakou tu krochnu věnoval,tak bych si do práglu zajel na lov škodné... 

Tak tak-pravdu máš

Jezdím na vše co teče..
-
- Aktivista