...neco pro zasmani
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Mladá dívčina si nabalí stařečka a těší se, že ho o svatební noci usouloží k smrti, aby po něm mohla dědit. Svlékne se, lehne si na postel, a čeká, až manžel vyjde z koupelny.
Ten vyleze, s prezervativem na svém 30 cm dlouhém údu, špunty v uších a s kolíčkem na nose.
Dívčina se ho vyděšeně ptá, co to má všechno znamenat a on odpoví:
"Jsou dvě věci, které k smrti nesnáším. Ženský řev a pach spálené
gumy...!"
FBI vyhlásila výběrové řízení na obsazeni místa agenta. Přihlásilo se cca
100 lidi a 97 jich vypadlo hned v prvním kole. V druhem kole dostanou
zbývající tři pistole a je jim řečeno, ze tam ze těmi dveřmi stoji jejich
tchyně a jejich úkol je jasný - sejmout ji.
První vejde.... a najednou vyběhne ven se slovy:
"Já nemůžu."
Tak druhý tam vlítne a vyběhne hned zpět...
"To fakt nejde..."
Vběhne tam třetí, rozkopne dveře, desetkrát vystřelí. Najednou rachot a
řev... pak vyjde zpocený ven a ti dva předchozí se ho ptají:
"Cos tam proboha dělal?"
"Ale ... nějaká svině mi tam dala slepý náboje, tak jsem ji umlátil
židli..."
Šéf přijímá sekretářku a říká: "Na zkouškách jste obstála dobře, hodnocení a doporučení máte vynikající, ale rád bych věděl, jestli umíte dobře počítat." "Samozřejmě, perfektně," odpovídá slečna. Šéf: "Tak jděte do vedlejší místnosti, svlečte se a počítejte, že za chvíli jsem tam za vámi..."
Přijde chlap k doktorovi a říká: "Pane doktore, já mám problém. Když se doma pokouším o soulož, tak se mi nepostaví." Doktor na to: "Přijďte zítra i se svou paní." Přijdou oba a doktor řekne paní, aby se úplně svlékla a lehla si na vyšetřovací stůl. Ta poslechne, lehne si a doktor ji začne obcházet. Pak si zavolá chlapa a šeptá mu: "Jste úplně v pořádku, mně se taky nepostavil."
Jak ženská pozná, že chlap je automechanikem? Když během soulože vymění 4 gumy za 12 sekund.
Ten vyleze, s prezervativem na svém 30 cm dlouhém údu, špunty v uších a s kolíčkem na nose.
Dívčina se ho vyděšeně ptá, co to má všechno znamenat a on odpoví:
"Jsou dvě věci, které k smrti nesnáším. Ženský řev a pach spálené
gumy...!"
FBI vyhlásila výběrové řízení na obsazeni místa agenta. Přihlásilo se cca
100 lidi a 97 jich vypadlo hned v prvním kole. V druhem kole dostanou
zbývající tři pistole a je jim řečeno, ze tam ze těmi dveřmi stoji jejich
tchyně a jejich úkol je jasný - sejmout ji.
První vejde.... a najednou vyběhne ven se slovy:
"Já nemůžu."
Tak druhý tam vlítne a vyběhne hned zpět...
"To fakt nejde..."
Vběhne tam třetí, rozkopne dveře, desetkrát vystřelí. Najednou rachot a
řev... pak vyjde zpocený ven a ti dva předchozí se ho ptají:
"Cos tam proboha dělal?"
"Ale ... nějaká svině mi tam dala slepý náboje, tak jsem ji umlátil
židli..."
Šéf přijímá sekretářku a říká: "Na zkouškách jste obstála dobře, hodnocení a doporučení máte vynikající, ale rád bych věděl, jestli umíte dobře počítat." "Samozřejmě, perfektně," odpovídá slečna. Šéf: "Tak jděte do vedlejší místnosti, svlečte se a počítejte, že za chvíli jsem tam za vámi..."
Přijde chlap k doktorovi a říká: "Pane doktore, já mám problém. Když se doma pokouším o soulož, tak se mi nepostaví." Doktor na to: "Přijďte zítra i se svou paní." Přijdou oba a doktor řekne paní, aby se úplně svlékla a lehla si na vyšetřovací stůl. Ta poslechne, lehne si a doktor ji začne obcházet. Pak si zavolá chlapa a šeptá mu: "Jste úplně v pořádku, mně se taky nepostavil."
Jak ženská pozná, že chlap je automechanikem? Když během soulože vymění 4 gumy za 12 sekund.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
talent
Borec si to pěkně dávátonda.sedlak píše:http://www.agresori.com/17872-australsky-talent.html
leon asv,chip,Race 520,PD pumpa,11mm,GT1749VB,jednohmota SRE HDS57,puky TT,Brake 288mm,FMIC,výfuk durch,egr-váha-kat-off,zatím...3Kw sound
tohle nevypada na vtip, http://ostrava.idnes.cz/clanek.aspx?c=A ... zpravy_jog
Jericho ma pravdu, normalna vec u tatrovky ze dojde na 5tich. Sice sa stym ide nakokot, ale dojst sa da. Vyhoda konstrukciedav55 píše:tohle nevypada na vtip, http://ostrava.idnes.cz/clanek.aspx?c=A ... zpravy_jog