audi hádka

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
chucky
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

takže když si nechám upravit dejme tomu 2,5 TDI 110 kW v tiptronicu, tak mi budete nahrávat software i do řj tiptronicu???????
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Kdyz to budes pozadovat a zaplatis...
BOSCHFMTuning
Přispěvovatel

Příspěvek od BOSCHFMTuning »

chucky píše:takže když si nechám upravit dejme tomu 2,5 TDI 110 kW v tiptronicu, tak mi budete nahrávat software i do řj tiptronicu???????
nejspiš ano , zaleži podle typu . jestli ti to bude špatně řadit či dokonce nezařadí tak samozřejmě
Dusan
Sběrač informací

Příspěvek od Dusan »

BOSCHFMTuning píše:
Dusan píše:
BOSCHFMTuning píše:to převraciš . rikam ze se to da udelat i jinak samozrejme ze uparvit rj prevodovky je lepsi. ale je s tim hrozna prace
Nikto nic neprevracia,napisal som fakty,totiz to v CZ upravuje len jedna firma RJ prevodovky a na SK taktiez len jedna firma,ostatne firmy co robia chip tuning,tak RJ neupravuju
Tento moj prispevok nie je o hadke,ale o tom,aby ludia,ktory si idu davat upravovat software,vedeli ze je aj takato moznost
jak tohle mužeš tvrdit ?! ty si snad objel všechny firmy v ČR? to nechapu ..... reknu ti na rovinu. u 1.9 tdi automaty neupravujem . od 2.5 tdi už jo (ale takly ne uplne všechny)
Ked si dobre precitas co som napisal,tak tam je jasne napisane ze sa upravuje RJ tiptonicku u 2.5TDi,a nie ze sa upravuje u 1.9TDi
BOSCHFMTuning
Přispěvovatel

dusan :
ok ale taky pišu že ne všechny 2.5ky je nutno upravovat. jezdi hodně 2.5 tdi ktere jsem dělal a nejsou upravene automaty , zakaznik je spokojev , vse je v poradku. ale taky je vetsi procento lidi u kterych to potřeba bylo.
tiptronic u allroadu jsem zatim delal každy
Dusan
Sběrač informací

Příspěvek od Dusan »

BOSCHFMTuning píše:dusan :
ok ale taky pišu že ne všechny 2.5ky je nutno upravovat. jezdi hodně 2.5 tdi ktere jsem dělal a nejsou upravene automaty , zakaznik je spokojev , vse je v poradku. ale taky je vetsi procento lidi u kterych to potřeba bylo.
tiptronic u allroadu jsem zatim delal každy
Stare mrchy 2.5TDi Audi ktore naju 115PS a 140PS tiez netreba robit RJ prevodovky
Ale pokial su to auta od rv cca 2000,tak tam ja by som si osobne dal spravit RJ tiptronicku,pokial by som take auto mal.
BOSCHFMTuning
Přispěvovatel

dusan :

"napisal som fakty,totiz to v CZ upravuje len jedna firma RJ prevodovky a na SK taktiez len jedna firma,ostatne firmy co robia chip tuning,tak RJ neupravuju " tohle me dokaže pekně vytočit! když mluviš fakta tak mi rekni kde si je vzal ?
BOSCHFMTuning
Přispěvovatel

Dusan píše:Ale pokial su to auta od rv cca 2000,tak tam ja by som si osobne dal spravit RJ tiptronicku,pokial by som take auto mal.
to je blbost...
zaleži podle toho jak by si s upravou poradil , jak by řadil ! a ne jen z principu !
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

dnes jsem delal superba 2,5 s tiptronicem a jednotku prevodovky jsem samozdrejmne delal taky,tak nevim jak si prisel na tu jednu firmu cr ,ktera to "jenom" dela.
bez upravy teto jednotky jde tiptronic do kytek driv nebo pozdeji (noteeth)
Dusan
Sběrač informací

Příspěvek od Dusan »

chiptuning píše:dnes jsem delal superba 2,5 s tiptronicem a jednotku prevodovky jsem samozdrejmne delal taky,tak nevim jak si prisel na tu jednu firmu cr ,ktera to "jenom" dela.
bez upravy teto jednotky jde tiptronic do kytek driv nebo pozdeji (noteeth)
Tak uz su potom dve firmy,o ktorych viem,ze robia RJ tiptronic pre 2.5TDi
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

dusan :

"napisal som fakty,totiz to v CZ upravuje len jedna firma RJ prevodovky a na SK taktiez len jedna firma,ostatne firmy co robia chip tuning,tak RJ neupravuju "

Dušan,dušan,tiež ma vytáčaš takýmito tvrdeniami ! Vidno že sa až tak nevyznáš,ked tvrdíš,že RJ robí v CZ a i na SK iba jedna firma! Máš toho asi málo obehaného.... Čo si myslíš,že ostatní su sprostí alebo neschopní alebo si nedokážu soft kúpiť a aj upravovať? Či existuje iba jeden výhradný úpravca ? Poviem ti,že kedysi v r.2000 mi auto čipoval chalan,ktorý sa vobec autami nezaoberal a nemal ani "slávny" WAG,vyznal sa akurát veľmi dobre do procesorov a vedel kde má zohnať soft... Ale urobil iba klasiku čip,tak ako si pozrieš na www.oettinger.de, 2,5tdi má v automate 175k a šmitec... Kdežto teraz sa koľkí prebavia a dokážu čip urobiť na mieru autu,podľa km a požiadaviek majiteľa.
Za ďalšie,načo by som dával špárať do Tiptronic-u,ked mi to radí perfektne? Nemyslíš? Prestaň už konešne mudrovať. Hore vyššie som ti napísal,ako sa to dá obísť a nepovedal to jediný úpravca
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Dusan
Sběrač informací

Příspěvek od Dusan »

lubomt píše:dusan :

"napisal som fakty,totiz to v CZ upravuje len jedna firma RJ prevodovky a na SK taktiez len jedna firma,ostatne firmy co robia chip tuning,tak RJ neupravuju "

Dušan,dušan,tiež ma vytáčaš takýmito tvrdeniami ! Vidno že sa až tak nevyznáš,ked tvrdíš,že RJ robí v CZ a i na SK iba jedna firma! Máš toho asi málo obehaného.... Čo si myslíš,že ostatní su sprostí alebo neschopní alebo si nedokážu soft kúpiť a aj upravovať? Či existuje iba jeden výhradný úpravca ? Poviem ti,že kedysi v r.2000 mi auto čipoval chalan,ktorý sa vobec autami nezaoberal a nemal ani "slávny" WAG,vyznal sa akurát veľmi dobre do procesorov a vedel kde má zohnať soft... Ale urobil iba klasiku čip,tak ako si pozrieš na www.oettinger.com, 2,5tdi má v automate 175k a šmitec... Kdežto teraz sa koľkí prebavia a dokážu čip urobiť na mieru autu,podľa km a požiadaviek majiteľa.
Za ďalšie,načo by som dával špárať do Tiptronic-u,ked mi to radí perfektne? Nemyslíš? Prestaň už konešne mudrovať. Hore vyššie som ti napísal,ako sa to dá obísť a nepovedal to jediný úpravca
Kto tu napisal,ze je niekto sprosti alebo nieco podobne,ja urcite nie,len som napisal,ze ked sa robi 2.5TDi,tak by sa mala robit aj RJ tiptronicku,a kedze si to nedal niekto sparvit tak je to jeho volba.
Poviem Ti len jedno k tomu mudrovaniu,su aj zlozitejsie veci,ako je soft na TDi a to je naprogramovat zavodnu ECU do auta,a ja mam taketo ECU v troch autach
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

maslím že si značne odbehol inde. Nepovedal som že si ty sprostý,ale robíš sprostých druhých...
A to mi ešte povedz,že si tie tri programoval ty
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Dusan
Sběrač informací

Příspěvek od Dusan »

lubomt píše:maslím že si značne odbehol inde. Nepovedal som že si ty sprostý,ale robíš sprostých druhých...
A to mi ešte povedz,že si tie tri programoval ty
Uhadol si na prvy pokus jedna je Sybele Challenger B4 a dve su MBE 967E,ale to Ti urcite nic nehovori
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

Dobre,budiž ti verím ale aj tak daj si povedať aj čo ti napísali ostatní chalani. Ja autá neupravujem,takže jasné že mi to moc nehovorí. Robím s elektronikou ako sat technika,autohifi,plazmy,lcd technika a tak.Každý vie niečo iné,ale dosť som sa o to zaujímal a ked to viacerí potvrdia ,tak je to pravda,že nie vždy sa musí robit RJ tiptronicu. Či si stále myslíš,že máš pravdu iba ty? Ja sa už nejdem vari k tomuto ani vyjadrovať,može byť že sa vyznáš do RS ale tu si trošičku mimo
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“