už to začíná děcka

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tommi 81
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tommi 81 »

GeneHawkins píše:
bobG3 píše:
GeneHawkins píše: Ty jseš fakt kokot...

(rofl) takovejhlenc svazákům jsem nadal do prospěchářskejch ku..v roce 1979, pak si mě soudruzi kapku podali. Dneska je to tady zas, jen naruby. Ty troubo to není o havlovi, ten za to přece nemoh ;) používej tu kouli co máš na krku aspoň v době kdy sem něco píšeš.
Jenom jednou věcí si nejsem jist. Jseš zmrd, nebo jenom hloupej? Žádná taková fotka neexistuje. Nemůže existovat. Jenom takoví jako ty tu hloupou lež opakujou. Tak proč? Jen hloupě naletěli, nebo proto, že jsou zmrdi?
B je správně,říká se tomu demagogie - asi jsem teď Bobovi zase rozšířil slovník o termín který začne s oblibou používat.Ale i takoví bohužel využívají síť - což mě mimochodem zaráží,protože je made in USA.
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Hoši víte co je absolutní hodnota? Blbost ať má jakékoli znaménko je stále blbostí ať za komunismu, tak za demokracie. To co zde předvádíte je na úrovni hysterie plaček které dávali v Severní Korei najevo svou lítost nad úmrtím milovaného vůdce. Každá smrt člověka je zlá, nicméně zbožnění Havla, které tu předvádíte, nevím nevím. To musíme všichni vašeho oblíbence milovat a tvrdit najednou jak skvělý člověk to byl když si to nemyslím? Tenhle způsob dialogu jsem už jednou zažil jen na druhém konci byli STbáci. 8)
gene - buď seš tak blbej, nebo tak mladej, že nepamatuješ.
G3 Variant synchro
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Ani jedno ani druhé. Jen nejsem takovej pičus jako ty, abych roznášel křivé pomluvy.
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Tak to tu máme zas, totalita hnědá a rudá tu byla, teď modrá(?) nevím a bezmoc nových soudruhů je vidět na jejich výrazivu, stačí se otřít o jejich bůžka co zničil náš zbrojní průmysl, sliboval, že odstoupí když.... neodstoupil, sliboval, že nechce majetky a restituoval, jeho projevy jsou na internetu, stačí umět číst. Byl to jen normální čech, normálně pil, ale že by byl sám něčím vyjímečný? Plně sdílím názor o uměle vytvořené gloriole , kterou si nezasloužil. Řada bojovníků za svobodu opustila svou organizaci poté co do ní vstoupil jako třetí odbojář, znali ho. Stačí opravdu jen kouknout na karmu článků.... Asi je to tím, že někteří nemůžou být bez modly a silného pocitu sounáležitosti s velkou osobností, pokud nemám sílu v sobě musím ji najít jinde. Jak lehké je tyhle čecháčky bez vlastního názoru ovládnout jsme se přesvědčili nejednou , a už to zas začíná děcka, je mi jich líto, ale to je to opravdové nebezpečí. Nemáš stejného boha, víš něco co já nevím, jsi..... a pryč s tebou, až příliš jsem se s tím setkal, než aby mi noví soudruzi se stejnými metodami učarovali ;)
G3 Variant synchro
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“