...neco pro zasmani

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
A6TDI
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od A6TDI »

Obrázek
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Tak se tam odstěhuj :-)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

drž kok.ot :)
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

Aha, už ti rozumím (wallbash)
tonda.sedlak
Přispěvovatel

Příspěvek od tonda.sedlak »

Passat B7, 1.6 TDI, r. v. 2011
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A jak to, že tam není WW1 a WW2 ? To se nepočítá? Tam házeli bomby taky, zatímco Irán stál za Hitlerem. Přál bych všem, aby Amerika nic neřešila a bylo by to na triku nám , hloupým Evropanům, mastíme se co je svět světem, vraždíme se, spalujeme v plynových komorách, ani ekonomiku neumíme ukočírovat. Nebýt USA, tak máme stejné uniformy a žijeme v sovětském komunismu. Přál bych těm chytrákům, aby se Amerika starala jen sama o sebe, museli bychom zase vytáhnout mapy a místo netu si dopisovat..Chtělo by to ty Rusy s Arabama dohromady, to by bylo žůžo..
nepropadat panice...
noki
Přispěvovatel

Příspěvek od noki »

A jak to, že tam není WW1 a WW2 ? To se nepočítá? Tam házeli bomby taky, zatímco Irán stál za Hitlerem. Přál bych všem, aby Amerika nic neřešila a bylo by to na triku nám , hloupým Evropanům, mastíme se co je svět světem, vraždíme se, spalujeme v plynových komorách, ani ekonomiku neumíme ukočírovat. Nebýt USA, tak máme stejné uniformy a žijeme v sovětském komunismu. Přál bych těm chytrákům, aby se Amerika starala jen sama o sebe, museli bychom zase vytáhnout mapy a místo netu si dopisovat..Chtělo by to ty Rusy s Arabama dohromady, to by bylo žůžo..
Pravda, pravda. Já bych si to ale nepřál ;)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Nebyt tej ameriky a izraela, tak je na svete mier. Sa spamatajte a kuknite sa do nedavnej minulosti aky masaker sparavilo USA v byvalej Juhoslavii, Iraku, Afgane, Lybii a teraz najnovsie v Sirii. Ich agresia nema konca kraja. Pre kusok ropy a peanzi zmasakruju cele narody. To ja nemusim. Keby sa Amerika starala sama o seba bol by pokoj.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

No když už jsme u těch skvělejch amíků... né že by za WW2 Hitlerovi nedodávali, že? Prostě byznys na obě strany...

... z Vietnamu se neprobrali dodnes.... Granada byla co?
... jediné, kde jsem ochoten částečně připustit jejich pozitivní vliv byla Panama...
... když už tady padla bývalá Jugoška... proč tam cíleně ničili infrastrukturu (uhlíkové pumy na el. síť atd.), vybombardovali památky Unesco a ještě si otestovali trpělivost Číny tím, že jim tam vymazali ambasádu... jo vlastně sorry jejich zpravodajci nevěděli... i turistické mapy ano...

Prostě jejich zbrojní průmysl potřebuje zakázky a je levnější vojenský kontingent a vypotřebovat muničáky, než to pracně delaborovat...

Jen tak mimochodem, kde našli to, kvůli čemu tam údajně vlezli...?

Je paradoxem, když největší školitel a exportér teroristů bojuje proti terorismu... a na co všechno ta naše skvělá EU pod rouškou boje proti teroristům, či pirátům vesele kývá....
GIV Variant TDi ???kW
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

Černý humor: Podle vyjádření policie klesá na severu Moravy spotřeba tvrdého alkoholu. Lidé už jsou otrávení a nebaví je pít od nevidím do nevidím.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Roman 101 -to je špica.. :D
Pánové pánové , přeji Vám, až bude Evropa v průseru /a že brzo bude/ a arabáši se do toho dají /a to se nemusí ani natočit film/ , aby si Amerika hrála na vlastním písečku a nám sem hoši dávali sem tam jen bombičku na zádech nebo pod sukní ..a byli jste závislí, co udělá Nato /které ze 70 % USA platí/, které je bez ní bezzubé , tak budou mít Evropané orosené prdelky , protože jsou to sráčové a zbabělci..Že si hoši z Evropy tu Jugošku nevyřešili sami , poslali tam modré přilby, které teˇm balkánských hovadům nabíjelo zbraně a pomalu kopali hromadné hroby. Já osobně mezi ty balkánská hovada ani nepáchnu, abych se koupal v moři vedle jejich koncentráků, které tam měli za války Chorvati mne ani nenapadne. Jakýkoliv průser tady byl , tak Evropa nevyřešila nic, vždyť i tu pitomou E. Uniii vede spolek socanských kreténů, se samým titulem ale vymeteným mozkem. Až budete schovaní pod peřinou natahovat moldánky tak si vzpoměňte jak jste byli moudří. BŮH S NÁMI A USA. :)
nepropadat panice...
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

jericho: teď si u mě klesl, zastávat se USA, fuj. Pokud vznikne nějaký válečný konflikt, mezi východem a evropou, tak jedině kvůli USA. Jsou to bezpáteřní zmije, co nestihl Hitler a komunisti, to dohání USA.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

turbo kamna power píše:jericho: teď si u mě klesl, zastávat se USA, fuj. Pokud vznikne nějaký válečný konflikt, mezi východem a evropou, tak jedině kvůli USA. Jsou to bezpáteřní zmije, co nestihl Hitler a komunisti, to dohání USA.
Naprosty souhlas, mimochodem Jericho, vis, kvuli komu postihla cely svet krize? A vis proc? Tak az se priste budes zastavat USA, vzpomen si na vsechny Tvoje kamarady, kteri jsou diky USA na dlazbe.
USA diktuje vsem jak se maji chovat ale sami maji na svem uzemi problemy, kteri ostatni maji podchycene. Oni se totiz snazi regulaci udajnych problemu cizich zemi odvest pozornost od jejich vlastnich problemu ... a ze jich kua maji!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Kluci, je to všechno moc pěkné a krásné co tu píšete, nicméně prosím, vyserte se na tu politiku aspoň tady ;) Nevím jak ostatním, ale mně z toho do smíchu moc neni :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ale politika je součást života, ta se pominout nedá. Mě osobně vadí jen ten trend všech chytráků, kteří sice velice rádi přijímají vše, co přijde z Ameriky, ale jinak může za všechno. Pánové, nebýt USA , tak tady vůbec nemluvíme, Vaši rodiče by dále křičeli sieg heil Ksč a SSSR, náš příklad.. Komu čest, tomu čest. A možná by někdo z Vás mohl říci, kdo z ostatních velmocí Evropu ochrání , až budou mít všechny vymetené fanatické palice svou atomovku.? Opravdu si myslíte, že to je jen divadlo? Pákistán jí má, Indie jí má, Egypt patrně taky , Jihoafrická patrně taky, /o Číně nemluvě/ teď spojí výzkum Irán a Severní korea, hoši z Al Kaidy dělají vše, aby měli aspoň špinavou bombu a určitě to nemají z legrace. Může mi někdo z Vás seriozně odpovědět s ohledem na to, jaká je situace v EU, kdo nás ochrání? Přimkneme se zase k Rusku, proč ne, ale už je odtud nedostaneme, Čína sílí, což není dobrá zpráva a kdo tedy. Dívejte se na to pragmaticky a ne jako nějací nedonošení pankeros s kapucí na hlavě , fetem v kapse a v druhé namazaný chleba od maminky. Foreste, jako potenciální majitel firmy po otci by jsi měl mít větší přehled a uvědom si, že nedotknutelnost majetku není oblíbená ani v Číně ani v Rusku. A Turbo kamna power, já už jsem zklamal lidí, kteří si mysleli, že patřím do nějakého chumlu přihlouplých levičáků, kteří mají jen nataženou ruku a představu, že je prostě přirozené , že mají plný žaludek a veškerá práva. Odvažuji se tvrdit, že se ještě ukáže, kdo je who is who a budeme potřebovat velice pomoci , abychom nebyli jen minulý záblesk ve vesmíru. Bude nás ještě mrzet, že jsme tak hrdinně vyváděli , když zde měl být postavený radar. Ale dojde nám to, až po posledním tahu.. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“