Kolik vám tlačí kompresor?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

papouch22
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od papouch22 »

ja mam wurtha uz 8 let a jede jak das , kolega si pred mesicem koupil taky wurtha papirove silnejsiho a nepovolil ani kolo tak putoval na servis a vcera prisel i s fakturou za 1700,- ze pry zadreny lozisko a ze tam nebyl original primazavac wurth ale od gude tak to neuznavaj.. starej dil neposlali takze si myslim ze byly prilepeny lameli jak to nekde lezelo na sklade.a ze ho protocily nekde tak na 11 baru a on se odlepil.. takze po 3 denim pouzivani vysel utahovak na 7 + 1700 ani wurth nenito co byval a pro priste si to mozna s nim rozmysli od nich neco kupovat. jeste ze ten obchodak se k tomu postavil tak ze se pokusi tu fakturu nikam prifarit takze zatim se neplatilo, ale treba to prijde
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, takhle si hoši vyhánějí prachy z kapsy. Je to jako s pojištěním, žena tam dvakrát byla, jestli někoho pošlou na škodní událost na baráku, oni nic, pak at si to vyfotíme, zjistíme ceny, popíšeme přesně událost a vypátráme, kdo to udělal a pošleme to do centrály..Tohle byla jejich poslední akce s naší účastí. Měl jsem tam dojít sám a pěkně bych si ulevil, mám někdy úžasnou chuť někoho poslat doprdele. :)
nepropadat panice...
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

jericho-3 píše:Jo, takhle si hoši vyhánějí prachy z kapsy. Je to jako s pojištěním, žena tam dvakrát byla, jestli někoho pošlou na škodní událost na baráku, oni nic, pak at si to vyfotíme, zjistíme ceny, popíšeme přesně událost a vypátráme, kdo to udělal a pošleme to do centrály..Tohle byla jejich poslední akce s naší účastí. Měl jsem tam dojít sám a pěkně bych si ulevil, mám někdy úžasnou chuť někoho poslat doprdele. :)
Myslíš něco jako .......... Víš co Sašo ??? DI DO PRDELE!!!!!!!!!!! (rofl)
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
gabo00000
Aktivista

Příspěvek od gabo00000 »

ja mam jednovalcovy orlik nastaveny na 7barov a vsetko maka v pohode
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“