nebejt italu, tak bychom dnes nejezdili v TDI a CRroman1648 píše:to bych ani nesouhlasil, Regaty,Una a podobný šrot - dej s tím pokoj, hlavně ty jejich naftový motory![]()
já myslím tak do modelu 127, to byly letadla

Moderátoři: šulda, Moderátoři
jericho-3 píše:Italské diesely tehdejší doby měly jednu nevýhodu, auta se sem vozila utahaná s motory před GO a za hubičku.. Uno diesel 1,3 D za 1000 - 2000 DM pro dovozce a poté reálná cena 100 - 120000 kč. Proto zde bylo hodně podvedených a zklamaných lidí. Ale dobře se ty motory opravovaly, Italská auta jsou ve velké většině chytře udělaná a nepotřebují žádné vyfikundace..Mají horší el. instalaci a celkově Italové jsou trochu nad věcí, což majitele, hlavně cimprlich typy deprimuje.. Ale je to avantgarda, a téměř vše, co je s velkou slávou puštěno do světa, Italové už vyzkoušeli..Jelikož jsem nenáročný a vím, že auto je na ježdění a ne na leštění v garáži, tak mi Fiat vyhovuje a nevzpomínám si, že bych měl s Fiatem nějaký fatální problém...Možná by to chtělo pohovořit majitelé 2.0 TDI s majiteli JTD..Bylo by vidět, kdo by se mračil a kdo smál...
tak tak jtd nepozna zadrete turbo zle startyza tepla vadne startere prasknute hlavy zavijajuce turba roztrasene dvohjhmoty a tak dalejjericho-3 píše:Italské diesely tehdejší doby měly jednu nevýhodu, auta se sem vozila utahaná s motory před GO a za hubičku.. Uno diesel 1,3 D za 1000 - 2000 DM pro dovozce a poté reálná cena 100 - 120000 kč. Proto zde bylo hodně podvedených a zklamaných lidí. Ale dobře se ty motory opravovaly, Italská auta jsou ve velké většině chytře udělaná a nepotřebují žádné vyfikundace..Mají horší el. instalaci a celkově Italové jsou trochu nad věcí, což majitele, hlavně cimprlich typy deprimuje.. Ale je to avantgarda, a téměř vše, co je s velkou slávou puštěno do světa, Italové už vyzkoušeli..Jelikož jsem nenáročný a vím, že auto je na ježdění a ne na leštění v garáži, tak mi Fiat vyhovuje a nevzpomínám si, že bych měl s Fiatem nějaký fatální problém...Možná by to chtělo pohovořit majitelé 2.0 TDI s majiteli JTD..Bylo by vidět, kdo by se mračil a kdo smál...