Snimac hladiny/teploty oleje G266 problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
snimac
kde a ako sa to prekodovava skusal som uz asi skoro vsetko v pristrojovej doske prisposobenie ale XXXXX som cislo nevidel napiste ten postup aj pre menej chapavich mam A4 B5 1,9 TDI 81kw mne riadiaca 0 neponuka vdaka
Zdravím. GOLF IV 1,9 TDI 2002 ....cca 1 rok mi pípalo a hadzalo chybu snímač hladiny oleja ano bol odhnity kontakt na snímači teraz som ho vymenil a ked som mal vyustený olej a zapal som kľúce tak mi nezapípalo nic ziadna chyba ale ani nehlásilo nizka hladina oleja.
Ako sa dá nastaviť aby mi to fungovalo ? a tento snímač aj vyhodnocuje stav kvality oleja ? teda viem nastavit servisny interval podla neho ?
Vopred Dakujem
Ako sa dá nastaviť aby mi to fungovalo ? a tento snímač aj vyhodnocuje stav kvality oleja ? teda viem nastavit servisny interval podla neho ?
Vopred Dakujem
Golf IV 1,9 TDI 81 kw, EGR - OFF už nie , Teraz Octavia 2 2,0 TDI DSG
zdravim mám tu sharana 85 kw 2001 rok a pisemu nizka hladina oleja, aj pri odpojenom snimači, ked sme naštartovali a pridavali olej je po max , ked som meral volty tak na + - bolo 12,2 cca a ked som meral na - a tom tretom kontakte tak tam bolo cca 11 voltov pri odpojenom snimači.
Asi je v háji snímač ked tam elektrika ide , či sa mýlim ?
Vopred dakujem za odpoved
Asi je v háji snímač ked tam elektrika ide , či sa mýlim ?
Vopred dakujem za odpoved

Golf IV 1,9 TDI 81 kw, EGR - OFF už nie , Teraz Octavia 2 2,0 TDI DSG