Kolko Nm je podľa teba bezpečné ? Prípadne iných názorPája 19 píše:205ps a 460Nm na 228mm spojku není zrovna málo...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak ja už neviem 10 Nm hore dole a všetko som mal fungel nové. Uvidíme ako sa to bude správať ďalej.Smoke píše:záleží v jakých ot, ale HDS 450Nm snese, pokud máš dobřej setrvák a přítlačák
Stano 20 tisíc mám nalietané so 460Nm + 10tisíc s EWT prevodovkou. Tam som mal nejakých 183PS a myslím 420-430Nm. A presne o tie Nm som tu raz hodil tému a výsledok bol keď je raz 400Nm tak je stale 400Nmsubz3ro_tdi píše:Vilo, poviem ti len tolko... su Nm a su Nm
Druha vec co treba uviest na pravu mieru je, ze pises o najazdenych 30 tis.km, ale ten krutiaci moment tam mas podstatne kratsie, nie je tak?
Pre teba su podla mna teraz 3 moznosti:
1) ubrat krutak, zase to chvilu cosi vydrzi... ale uz nie extra dlho
2) kupit Sachs PCS set
3) prestavba na 6kvalt (v dnesnej dobe vyjde zhruba tolko co ten Sachs PCS set alebo o cosi viac, zalezi kde ho budes kupovat) ale do toho pojdu casom dalsie peniaze, kedze to budu pouzite diely
všetko som daval fungel nové dokonca aj zotrvák. Tu som to vtedy riešil,Brouk píše:Moucha Fabie ATD jezdi vic jak 3 roky + na sprintu to nesetri a porad mel 450 a ted i 550NM a 270PS ! ATD+HDS+VR6 450 bych se vubec nemal i ja mel vic jak 450 na ni a nikdy to neklouzo . ale ubereme to dole a nahore pridame na jaro
novej pritlacak + lamela a dobrej setrvak ! a zajet dobre
Aj by som tu postol 2 obrazky co ti dokazu ze to nie je pravda, ale dnes fakt nemam chut na flame co by tu z toho vznikol....vilozx6 píše:A presne o tie Nm som tu raz hodil tému a výsledok bol keď je raz 400Nm tak je stale 400Nm
Nechápem ako to myslíš. Ja som mal EWT prevodovku, ale som ju predal. Super na dlhé trasy, len to pomalšie zrýchľovalo ako séria. Alebo chceš tým povedať, že som mohol popraviť spojku na EWT prevodovke? Zatiaľ jazdím na spojke v pohode. Dnes neprešmykla vôbec, nechápem, že sama od seba prestala.toby66kw píše:Hlavně EWT ve velkém autě je záhul na spojku .
Stano, kľudne po SZ, alebo tu. pohoda , klídek tabáček.subz3ro_tdi píše:Aj by som tu postol 2 obrazky co ti dokazu ze to nie je pravda, ale dnes fakt nemam chut na flame co by tu z toho vznikol....vilozx6 píše:A presne o tie Nm som tu raz hodil tému a výsledok bol keď je raz 400Nm tak je stale 400Nm
Ked ta to bude zaujimat, tak napis do SZ, alebo sa mozes uspokojit s mojim tvrdenim
EWT větší rozdíle mezi kvaltama = trpí víc spojka ,vilozx6 píše:Nechápem ako to myslíš. Ja som mal EWT prevodovku, ale som ju predal. Super na dlhé trasy, len to pomalšie zrýchľovalo ako séria. Alebo chceš tým povedať, že som mohol popraviť spojku na EWT prevodovke? Zatiaľ jazdím na spojke v pohode. Dnes neprešmykla vôbec, nechápem, že sama od seba prestala.toby66kw píše:Hlavně EWT ve velkém autě je záhul na spojku .
Hm. Ja som na EWT veľa km nenalietal. A až teraz by sa to mohlo prejaviť? Ak tak by sa to malo prejaviť hneď, keď som vrátil seriu, či?toby66kw píše:EWT větší rozdíle mezi kvaltama = trpí víc spojka ,vilozx6 píše:Nechápem ako to myslíš. Ja som mal EWT prevodovku, ale som ju predal. Super na dlhé trasy, len to pomalšie zrýchľovalo ako séria. Alebo chceš tým povedať, že som mohol popraviť spojku na EWT prevodovke? Zatiaľ jazdím na spojke v pohode. Dnes neprešmykla vôbec, nechápem, že sama od seba prestala.toby66kw píše:Hlavně EWT ve velkém autě je záhul na spojku .
Lamela se kousek sjela a pustila chlup , tak se to spravilo.