Tak kolik je u Vás pod nulou ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Liberec včera v 8 večer při cestě z G jsem zjistil že je -12 a to jsem v G makal s otevřenejma vratama, jsem si říkal že se mi nějak lepí chloupky v nose pak cestou dom jsem čuměl na palubák jak puk a říkal jsme si že asi nebudu normální 

G2 1.6TD tlak 1,3 přidano na naftě
turbo z octavia 66kw mazl auto , seat toledo 1l tdi AFN makačenkn auto

-
- Aktivista
Vcera jsem byl startovat Forda 1,8D a po trech preventivnich zhavenich naskocil ... ale ten zvuk - jako kdyby chtel vyskocit ven
A dnes rano jsem videl startovat jednoho Passata AWX - pripadalo mi, ze sel na tri valce a az tak po 10 sekundach se srovnal na vsechny ctyri.
Jinak Hradec vcera asi -14°C.

A dnes rano jsem videl startovat jednoho Passata AWX - pripadalo mi, ze sel na tri valce a az tak po 10 sekundach se srovnal na vsechny ctyri.
Jinak Hradec vcera asi -14°C.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Česká Třebová včera v půl 8 ráno -16 v 11dopol -16 v 17h -11 a dnes pohoda v 7ráno jen -9 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
U nás dneska taky celkem padalo. Pár pomačkanejch plechů jsem taky na silnici potkal. Moc to těm silničářům dnešní noc nezávidím. 

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky