6€ za tu rychlost stoji, super. Aj s vycitanim serial no cez obd a platbou cela operacia do 5minut.maros4341 píše:ak mate 6eur, lahko si kod viete zistit tu : http://www.fordzona.sk/premium/radiocode.php
Kod na radio Ford 6000CD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nevím co tady šmoulíte? Na sériová čísla Mxxxxx je generátor.
než pokoutně prolejzat net a shánět od rusáků, angalů a já ještě nevím kde ještě kódy na Vxxxxxx, tak je jednoduší zajet do Forda, vykakat 200kč a oni vám ho s úsměvem řeknou.
jak zjistit sériové číslo bez demontáže třeba tady: youtu.be/okeak-YaT0k
na uvedeném videu máte SN v čase 27s
abyste to neměli za dalších 200,- za demontáž a montáž radia.
než pokoutně prolejzat net a shánět od rusáků, angalů a já ještě nevím kde ještě kódy na Vxxxxxx, tak je jednoduší zajet do Forda, vykakat 200kč a oni vám ho s úsměvem řeknou.
jak zjistit sériové číslo bez demontáže třeba tady: youtu.be/okeak-YaT0k
na uvedeném videu máte SN v čase 27s
abyste to neměli za dalších 200,- za demontáž a montáž radia.

-
- Aktivista
Mal som, dal som, ale nic som sa nedozvedel. Kde to tam mam hladat? Za prachy som sa okrem ineho dozvedel, ze nemam na aute stresne okno. Som vdacny za tuto info. Oci zdvihnut na strop ma nenapadlo. Kauzdopadne by som rad info, za ktoru som zaplatil a nedostal. Vie mi niekto poradit? Ma s tym skusenosti?maros4341 píše:ak mate 6eur, lahko si kod viete zistit tu : http://www.fordzona.sk/premium/radiocode.php
-
- Aktivista
-
- Nováček
radio ford 6000 cd rds potreboval bych kod
Zdravim, potreboval bych kod na radio ser.c. M003683, ppredem dik za vsechny rady.
-
- Aktivista
Re: radio ford 6000 cd rds potreboval bych kod
2463copanek.calfa píše:Zdravim, potreboval bych kod na radio ser.c. M003683, ppredem dik za vsechny rady.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
ten kod musíš ještě potvrdit jedničkou nebo šestkou nebo pětkouRadolukac píše:ale keď to vyskusam co sa stane pri najhorsom miniem iba jeden s pokusov
nesmíš to dělat jen desekrát po sobě blbě pak po jčedenácté skočí locked a si v háji jinak odkodování v česku asi 55O korun mě vyšlo když byl locked
Volal som do fordu a keď som povedal čo potrebujem chceli aby som zavolal poobede ze to pohladaju. Pri druhom telefonáte som dostal povedané ze musím prísť. Už ma stipalo v.......
a aj v peňaženke koľko si vypitaju. Keď som prišiel do servisu mi to chlapci za chvíľku spravili kód už mali nachystani a dokonca som dostal povedané ze "Prepáčte ten kód sme vám zabudli dat do papierov" Pozeral som ako bager na tvrdú hlinu.
Páni ďakujem veľmi pekne za snahu