Co dovede Castrol
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- vita
- Přispěvovatel
To Huml: Jak si ten motor čistil? Dal si tam nějakej olej a do něj nějakej vyplachovák? Vyčistit vanu, sejtko, blok bych uměl ale jak vyčistit mazací kanálky? Jinak zaregistroval sem že prej to tyhle motory dělaj (ale nevim jestli je tam spojitost s určitejma olejema). Každopádně olej by měl úsady rozpouštět a čistit tak motor a to se tady očividně nedělo 

Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)

pouzivam valvoline olej a rekl bych, ze vse slape jak ma. pouziva ho Ressha, Holz a jini, asi na tom neco budekuka píše:v práci dáváme do pd shell helix diesel plus VA a ten se mi do me fabky ATD dávat moc nechtělo. dal jsem tam castrol 505.01 a do teď jsem si myslel že je lepší než shell. tak co nejlepší se dá nalít do pd?

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
- markusaurelius
- Přispěvovatel
Ja nalil OMV Diesel Syn Com 5W40, je i pro PD, coz nevyuziju, ale protoze byl prakticky zadarmo, tak jsem myslim chybu neudelal. Mel jsem ho prakticky zadarmo. Ale zde nemaji spatne ceny: http://olejservis.cz/
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Re: re
Ladis001 píše:Co repsol. Má někdo zkušenosti?
já mám když sem měl cordobu 1,9 gt tdi 66 kw kupoval sem jí při 94 tisících al il sem tam jen repsol 5w40 plnou synt výměna při 15 tisícich s autem sem jezdil svižně a to i na pal PC ukacoval teplotu oleje i 132 stupnů auto sem prodával když mělo najeto necelých 180 tisíc km a to bez problému starty super vůbec nekouřilo v še originál vstřiky čerpadlo jezdil sem na naftu z SHELLky páč mám zdroj, toho oleje bych se nebál,,
Re: re
. Já už na něj taky právě najel přes 200000 a zatim žádný problém. Jede super, nekouří, výborné starty (i v zimě). Cordoba 74kW PDjirka cordoba GT TDi píše:Ladis001 píše:Co repsol. Má někdo zkušenosti?
já mám když sem měl cordobu 1,9 gt tdi 66 kw kupoval sem jí při 94 tisících al il sem tam jen repsol 5w40 plnou synt výměna při 15 tisícich s autem sem jezdil svižně a to i na pal PC ukacoval teplotu oleje i 132 stupnů auto sem prodával když mělo najeto necelých 180 tisíc km a to bez problému starty super vůbec nekouřilo v še originál vstřiky čerpadlo jezdil sem na naftu z SHELLky páč mám zdroj, toho oleje bych se nebál,,

-
- Přispěvovatel