jak jeste zvisit vykon u coctavie 81kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

flekyc
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od flekyc »

Stingray píše:Páni uvedomte si čo pisete - 220Hp zo 110Hp seriového motora, to moze povedat len ten čo nevidel ten motor zvnutra.
no a uvedom si ty čo robíš - 350 hp z ceho ? ze 170 hp PD ? (LOL)

je mi jasny, ze to dostava cocky, kort s jeho nohou, ale tak s tim clovek proste pocita ne ? kdyz chci zivotnost, tak si tam dam 130 hp a jezdim jak strejc...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Dr.Diesel
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Diesel »

flekyc píše:
Stingray píše:Páni uvedomte si čo pisete - 220Hp zo 110Hp seriového motora, to moze povedat len ten čo nevidel ten motor zvnutra.

je mi jasny, ze to dostava cocky, kort s jeho nohou, ale tak s tim clovek proste pocita ne ? kdyz chci zivotnost, tak si tam dam 130 hp a jezdim jak strejc...
Kdysi byvalo 130 k/310Nm slusna hodnota a dneska prej jak strejc. Sem zvedavej, co bude za 10 let, 200 koni a jezdit jak strejc (noteeth) (noteeth) (noteeth)
Golf IV ARL TDI 110kW 4motion (R.I.P.)
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Dr.Diesel píše:
flekyc píše:

Kdysi byvalo 130 k/310Nm slusna hodnota a dneska prej jak strejc. Sem zvedavej, co bude za 10 let, 200 koni a jezdit jak strejc (noteeth) (noteeth) (noteeth)
tim sem nechtel rict, ze s temahle konma clovek jezdi jako podelanej, slo mi o to, abych mel trosicku koni navic a tim ze pojedu jak "strejc" ten motor nebudu huntovat......jen pro vysvetleni

a kdyz uz me u te zivotnosti ........for STING : z ceho to vubec stavis tu fabii, co tam je za motor, protoze pokud 81kw blok nevydrzi 200hp(proc teda holz stavel toho golfa)v tom pripade, sem zvedav, do ceho chces ty dat 350hp, hlavne to chci videt ject. nevim no, ja ti fandim, ale myslim, ze to tam nedostanes, jestli jo, tak smeknu ...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
tomik
Přispěvovatel

Příspěvek od tomik »

no kdyz je motor na dorazu, tak .... hubnout. kazdy zbytecny kilo ven :D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“