F.N. Olomouc - vyhněte se obloukem !!!

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MirekX
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od MirekX »

já mám osmičky všechny 4, asi mám velkou hubu
tam je problém spíš že osmička je nacpaná na sedmičku a ta se pak kazí
jinak náš zubař úžasný člověk, než něco v puse udělá tak to vyfotí, na monitoru ukáže, navrhne řešení a pak koná. Taky jsem dřív chodil k paní před důchodem, ta se neptala na nic a taky to podle toho vypadalo, tenhle zubař to dával dohromady postupně tak rok....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Presne jak pises - diky kazum osmicek se zkazi i sedmicky. Takhle, kdyz si je clovek necha vytahat, tak ma realnou sanci o sedmicky pecovat a udrzet je v dobre kondici az do smrti.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

taky jsem ty 8mičky měl šíleně otočený o 90°, ale tak, že mi rostly směrem do tváře. Zubař se nad tím docela podivoval a já teda taky (crazy)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

to mi ten zubař nabízel taky, že v západní evropě prostě osmičky okamžitě tahají ven, aby sedmičky byly ok. Ale domlouvali jsme se, že to necháme až by se něco dělo a ono se nic neděje.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Forest - jenže nejsou osmičky jako osmičky... když rostou pěkně jak mají a někdo je vytrhne jan tak, je to asi menší řezničina než s čím se kolega chystal do FN Olomouc...

P.S. slepák to je taky sviňa, a když narazíš na zmrda doktora klidně ti ho nechá prasknout...

koukám já to mám naopak...
Obrázek
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

no vici máš to taky pěkně , já už sem zůžil výběr na 3 ordinace
a ideálně na tady toho PANA DOKTORA : http://www.znamylekar.cz/marek-boska/zubar/brno-praha-1
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

bombastiq píše:no vici máš to taky pěkně , já už sem zůžil výběr na 3 ordinace
a ideálně na tady toho PANA DOKTORA : http://www.znamylekar.cz/marek-boska/zubar/brno-praha-1
Já mám zubára kamaráda s kerým chodím každý pátek ven na pivo. Také si se mnu už užil tahal mi očný zub + 8smičky. Já ked k nemu dojdem do ordinácie tak tam má 3 sestričky / samice prvého kalibru/ a jedna nosí krátku šatovku že ked sa trošku ohne vidíš jaké má nohavičky a to potom človek dojde na inačí myšlenky :)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Vici: nechapu, vzdyt hovoris ve stejnem smyslu jako ja ;)

V Praze doporucuje muj kamarad primo na vytrhnuti Dr. Hudlera
http://www.mdc.cz/?tomas-hudler

V Brne doporucuje Dr. Korinka
http://www.syndenta.cz/cz/kontakt

Pro jine zakroky rozhodne a bez vahani (netrha ale umi zachranit i zuby, ktere by vam ostatni nemilosrdne a bez sebemensiho zavahani vytrhli): http://usmejtese.cz/kontakt.html
... Boda muze poreferovat.

Samozrejme, ze vzdy pozadovat Bombastiqem zminovanou analgosedaci. O ni vice zde: http://www.regiony24.cz/clanek/clanek.a ... anku=29095
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

tak zjištuju co a jak

nejlíp mi to vychází u pana Tomáše Čáslavy
v analgo sedaci , cenovka 5000,- za oba

co mě ale děsí , že nemá žádný reference na internetu
a termín má na 19/3 (čož znamená že nemá asi moc práce )

co mi poradil forest , tak pan Kořínek má termín konec května
za cenovku 7000,- / +

neví prosím někdo něco o tom Panu Čáslavovi ??? z brna ???
http://www.diobe.cz/

poslali mě tam od Pana Boška
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Doporučuji s trháním velice váhat, nechat to konzultovat i jinde.Je to konečné řešení a ušetření práce doktora..Já měl zuby vždy o.k. , ale chtěl jsem se dostat z kasáren na pivo, tak jsem se napsal k doktorovi/jinak to nešlo/a ten mi vyvrtal zdravý zub. Pak jsem byl několikrát lehkomyslný a DODNES MĚ TO SERE..Jiné už nenarostou..Ale když je třeba jeden krátký a druhý dlouhý, nechat je zarovnat/ten jeden/..Bylo mi jedno, že je mám takhle vepředu, doktorka mne varovala, ale já nechtěl, ale pak jsem zakousl tak, že ten dlouhý ten tah nevydržel a prasknul a nesmím k němu ani jazykem...Když vidím své klapající kamarády, kdy je z 10 metrů vidět, že mají falešné zuby , jsem rád, že jsem nesoutěžil ve žraní skleniček..A nevěřte doktorům vše, co říkají, jde jim hodně o byznys a je tam taky dost packalů..Radši si to ověřit... :)
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jestli reknes, ze tu cenu pana Korinka akceptujes, mohu se pokusit o "tlacenku" pres toho kamarada.

@jericho: O tom, ze osmicky jsou naprosto nanic a spis na obtiz nelze polemizovat, protoze to je cisty fakt: jdou spatne cistit, rostou (koreny) cely zivot a cim driv je clovek vytrhne, tim lip pro nej.

nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Ležatý osmičky mi teď taky vyndavali každou zvlášť, zadarmo a v lokální. Jedna hodinu a druhá hodinu a půl. Doktor mi dopředu řekl co bude dělat a pak mi celou dobu říkal co dělá, měl tam i učedníka Koukám, že mám štěstí :o
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

vono jak kdo toho zubaře snáši
když se do mě řeže,šije kdekoliv na těle tak je mi to jedno , a ještě se tomu směju , ale jak otevřu pusu tak hotovost

a není se čemu divit když se na mě vystřídalo pár zubařskejch prasat
kamarád mi to říkal krásně , v týhle republice to bylo tak :

"první byl Kovář , pak Dentista, pak českej zubař - a na tomhle stavu to zamrzlo a tedka se to začíná pomalinku rozmrazovat "

není možný aby v jedné ordinaci vytrhali 4 přední zuby kvůli paradontoze

a v druhé o 150km dál to lečili BEZBOLESTNOU metodou vymívaním dásna
s 80% ůspěšností , bez trvalech následků

:( toto je stav českýho zdravotnictví , tady pomůže jediná metoda
takový hnízdo medicinský polej benzínem,zapálít a jak to bude utíkat ven
tak to střílet samopalem

navíc mě se ty osmičky už ozívaj , tak musí ven
každopádně mi volal z osobního PAN DOKTOR Boška
vysvětlil sem mu svůj problém , a poslal mě k PANU DOKTOROVI Čáslavovi a říkal , že je jedinej komu by se on sám svěřil
tudíž mu zítra potvrdím termín , a za 12 dní pujdou obě ven
bez skalpalu a frézování kosti (laser+ ultrazvuk )
navíc v analgosedaci , takže sem rád že se to tak vyřešilo
a dokonce ze mě pomaličku opadá strach

forest : DÍKY , už mám asi vyřešeno :)
Radim205D
Přispěvovatel

Příspěvek od Radim205D »

MirekX píše:než něco v puse udělá tak to vyfotí, na monitoru ukáže, navrhne řešení a pak koná
Tohle jsem mého zubaře v mém případě odnaučil.. nepotřebuju vědět co bude následovat t.j. kde bude sekat, řezat, vrtat, brousit..

Důvěřuju mu a nepotřebuju dopředu vědět na co se mám "těšit" (wallbash)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já ty osmičky mám ,sice mi je v mládí museli prostřihávat, aby vylezly ale dnes je to těžká vozba mého chrupu...Příroda je určitě chytřejší než pár pitomců s titulem. To tvrdili, že je slepé střevo na ho.no, slinivka je na ho.no, žlučník je na ho.no, prostě jsme jen sběrna orgánů...Oni zapomněli co je to pokora..Tak tam nechodím, seru na ně i na jejich vynálezy. V 60. letech stejně už jsi vlastně mrtev, příroda už tě nepotřebuje, jen tady zacláníš a užíráš okoralý chleba...Měli by se pavědci vrátit k přírodě a přemýšlet -proč ta moudrá příroda lidské tělo tímto obdařila? :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“