Kouř z ventilace - pomoc!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ty máš klima, co? Pokud já vím, tak u klimatizace je vyvedený odtok z topení do MT. prostoru, aby se vlhkost sražená na výměníku nedostávala do interiéru, tudíž tudy by mohla odtékat i voda co uniká z chladící soustavy. Proto tam nemusíš mít mokro. Každopádně bych ten systém natlakoval a uvidíš, jak už ti to tu někdo radil.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

OK. Vcera jsem pasika rozebiral, radiator je prasklej a taky trubka od chlazeni, bo mam celej motor ruzovej od fridexu. Taky jsem sundal koberecky a mam na podlaze peknej bazenek. Kazdopadne diky za informace, ktere mi velmi pomohly pri reseni meho problemu. Jeste slovo zaverem, oprava me prisla na 2000 CZK.
To jsme rádi ,že sme tě nenavedli si koupit rezervní radiátorsasin píše:OK. Vcera jsem pasika rozebiral, radiator je prasklej a taky trubka od chlazeni, bo mam celej motor ruzovej od fridexu. Taky jsem sundal koberecky a mam na podlaze peknej bazenek. Kazdopadne diky za informace, ktere mi velmi pomohly pri reseni meho problemu. Jeste slovo zaverem, oprava me prisla na 2000 CZK.

Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW