Já ti teda nevím, ale v tom testu je jasně vidět, že Verva biosložku samozřejmě obsahuje, ale díky obrovské aditivaci i přes to dosahuje spolu s OMV Maxx nejvyšší cetanové číslo. A tvrdit, že je nejlepší Shell?? Fuelsave je normalni kvalitni nafta, stejne jako TopQ od Benziny a klasika nafta od EO a V-Power od Shellu to je podvod akorat jsi ten test nejak podivně interpretoval .
Naposledy upravil(a) Jack_Reacher dne 29 bře 2013, 09:28, celkem upraveno 1 x.
marthass píše:Ty testy, to je zvlastni. Celou dobu jsem tankoval diesel u agipu a dobry. Ted jsem zacal tankovat u shellky a motor proste jde líp. To je poznat.
ono taky po cestě nejedou za sebou všechny auta stejný a kždému chutná něco jiného + řidič má pocit
NN pocit to určitě nebude. Najezdim dost km,tak je to prostě znát. Hlavně na ten shell je to tišší. Ale přidavam vif do všeho. Na tu shell to je podobný jako verva. Agip a lukoil mi přijdou stejný a nejhorší mi přišla tesco nafta. Ale jde o drobné rozdily, hlavně o ranní starty a pak hlasitost
za mě jediný pozorovatelný rozdíl hlavně ve zvuku motoru je u nafty maxxmotion od omv. Jako jediná na českým trhu je vyráběná úplně jinou technologií a je úplně čirá lehce do zelena. Trochu je i jinak cítit. A dováží se z rafinerie omv ve vídni. Takže ji tankuju a seru na ty ostatní patoky rádoby premiový:)
koukal sem pres foun pres jednu app a v brne na novolisenske taky neni maxmotion... ted nevim na jake ale v okoli me to omv naslo tri a jen na jedne to palivo meli....
Právě jsem se vrátil od OMV u Sportovní (Cimburkova) a tam jí mají, takže už je v nádrži až po okraj a trocha jí po mě zbyla i na zemi.
Nafta krásně čirá jak voda, tak uvidíme zda je to dobře či nikoliv. K tomu zimní VIF a uvidíme co na to motor.
Na Vervu od benziny se motor pěkně zklidnil, tak uvidím jak se projeví toto palivo.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Cena podle účtenky je 38,20 kč/litr
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ