skurvena octavia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mirslav
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od mirslav »

no mozna to je rukama ale nije to moje prve auto a nespravuje sa len v jednom servise tak tam neco bude s tym strojem. porekadlo zrovna sedi na octavku je co pol roka vlecena na lane.
Este som ich nemenil ale pred pol rokom boli menene rozvody a vstrekovacie cerpadlo a bolo to v pohode.Mozno unava materialu :?
mirslav
Sběrač informací

Příspěvek od mirslav »

ono to tak asi dopadne ze pujde z domu a vratim sa k honde s ktorou neboli ziadne problemy ;)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak jestli tam byly z výroby nemáš si na co stěžovat doporučená výměna je po 100tis km
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Re: skurvena octavia

Příspěvek od slovacek.milos »

ThrashTheTrash píše:
mirslav píše:a zasa je pokazena povolili hydrostely rozbilo vacku a hlavu (wallbash) (wallbash) porekadlo plati octavkou tam naspatek vlakem. :x
To je strašně jednoduchý, prodat tu octu, koupit opla,fiata,lanciu, nebo podobný monstrum a jezdíš jak nikdy před tím :)
Na těchto verglech se ti nic podobnýho snad nestane, pak dej vědět,jak si dopadl :)
no ještě že jsi tam dal to slůvko snad jak se ty stroje začnou jebat nikdo to nezastaví,

do koktávky je nejlíp nasunout druhý motor a startat se o něj jak oko v hlavě pak to fachčí

Já servisuji kámošovi oktávku1.9 AGR 4x4 lítá s tím jenom po horách a má nalítáno 687320 Olej každejch 10 000. Lítá jak prdlá.
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

slovacek.milos píše:
ThrashTheTrash píše:
mirslav píše:a zasa je pokazena povolili hydrostely rozbilo vacku a hlavu (wallbash) (wallbash) porekadlo plati octavkou tam naspatek vlakem. :x
To je strašně jednoduchý, prodat tu octu, koupit opla,fiata,lanciu, nebo podobný monstrum a jezdíš jak nikdy před tím :)
Na těchto verglech se ti nic podobnýho snad nestane, pak dej vědět,jak si dopadl :)
no ještě že jsi tam dal to slůvko snad jak se ty stroje začnou jebat nikdo to nezastaví,

do koktávky je nejlíp nasunout druhý motor a startat se o něj jak oko v hlavě pak to fachčí

Já servisuji kámošovi oktávku1.9 AGR 4x4 lítá s tím jenom po horách a má nalítáno 687320 Olej každejch 10 000. Lítá jak prdlá.

Jako nevím co každej na octavie TDI AGR ALH AHF ASV nadává, jako to že někdo nedodrží servisní interval je jeho minus, ten kdo to dodržuje, tak maximálně dopadne jak tady pan MILOŠ, a to sou krásný KM! Já mám Golfa TDI AGR rok 99 200 tis km a jako starám se o to normálně,vše si hlídám,dělám včas a kromě pichlyho kola,rozvodů,olejů včetně HALDEXU nemám problém! Mít fiata, nebo podobný scifi káry, tak si myslím, že v 22 letech už nemám vlasy :D!!!
Každej má nějakej názor :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Fiata haní jen ten, kdo ho neměl nebo o něm jen slyšel. Jde o to, zda člověk koupí nový vůz nebo ojetinu ..Někdo koupí Octavku a jezdí do smrti, druhý trochu ojetou a pořád problém. Soused koupil Octu l benzin za pár šupů a diví se, že padá jedno za druhým. Je to jenom stroj, koupil ji od dredaře, který mál větší repráky než kola, křídlo jako v Le Mans a na co člověk šáhne, je zkurvené. Já mám přes 10 let Fiata , byl ojetý od firmy , má 200000 km a já měnil jedno rameno, spojku a řemen , jezdím celou zimu v soli, nic nemeju, už i olej jsem teď zapomněl vyměnit. Vím, co je na autě slabší a neřeším to. Ale chovám se k němu většinou slušně, to auto mi ušetřilo neskutečnš peněz jen tím, že pořád jezdí. Žádné servisní dny, gumy za pár šupů, jen pozoruji jak ocasové okolo mne je mění a furt "otravují" s opravami... Raubíř zkurví jakékoliv auto ve špičkovém stavu a naopak řidič, který chápe, že je to jenom stroj a podle toho se k němu chová ho má v cajku.. :)
nepropadat panice...
gorky
Nováček

Příspěvek od gorky »

Mám octu 97 tdi 81kw 250tis ulítlo mi ozub kolečko na olejovým čerpadle a to vzrovna ,když s tím jela moje polovička. zadřená klika total. Ale stejně nevyměním ani jednu. Ani za zlatý prase. asi to je už do konce života. Každá mi vše vrací s láskou a ještě mne žádná z nich nikde nenechala. Jen si holky mezi sebou asi nějak nerozuěj. (LOL) (rofl)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="ThrashTheTrash"]

tak ono o jakoukoliv káru podchycenou včas když se budeš starat budeš si ji umět vážit a šolíchat tak ti bude sloužit, přinášet ti potěšení,

já měl aut že bych je asi ani nespočítal, srcovky byl žigul 12OO mazel, volvo 244 kdy byl prvním majitelem spisovatel dietl, a ted blbá felda pikap TD, prostě ji mám rád nic víc ;)
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

mirslav píše:ono to tak asi dopadne ze pujde z domu a vratim sa k honde s ktorou neboli ziadne problemy ;)
Nebo zkus vase osvedcene a provozem proverene Š1203 (noteeth)
Zetor 3011
misope
Přispěvovatel

Příspěvek od misope »

spytam sa, hydrostely teda menit po urcitych km?alebo az ked zacnu trosku cvakat?
Octavia 2 77kw
Stifko
Přispěvovatel

Příspěvek od Stifko »

Doporučená výměna je 100tis.km.Nám na AGR Octavii začaly cvakat po 300tis.Za 2000 aji s prací a motor přede jak hodinky.Pokud se ty hydra rozskočily,a nebyla to únava materiálu,tak o sobě museli dávat hodně hlasitě najevo
Suzuki Burgman 650 40,5kW 2003
VW Multivan T5 2.5TDi 128kW 4-Motion 2008
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 81kW 2003
Škoda Yeti 1.2TSi 77kW 2012
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

slovacek.milos píše:

já měl aut že bych je asi ani nespočítal, srcovky byl žigul 12OO mazel, volvo 244 kdy byl prvním majitelem spisovatel dietl, a ted blbá felda pikap TD, prostě ji mám rád nic víc ;)
sorry za offtopic, miloši, to máš normálně na TD čerpadle a intercooler k tomu? :)
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
smrtka.smety
Přispěvovatel

Příspěvek od smrtka.smety »

Je to o přístupu... takový čůráci co si např. místo brzd koupí spojler bych vraždil.

Osobně mám v autě mrdník ale technicky je to v pořádku.
skockin
Přispěvovatel

Příspěvek od skockin »

Jakmile to má kozy a nebo volant, tak s tím dřív nebo později bude problém. Takže je důležité vše včas podchytit a problémům předcházet :-)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

u auta to jde podchytit celkem dobře.... (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“