Este som ich nemenil ale pred pol rokom boli menene rozvody a vstrekovacie cerpadlo a bolo to v pohode.Mozno unava materialu

Moderátoři: šulda, Moderátoři
no ještě že jsi tam dal to slůvko snad jak se ty stroje začnou jebat nikdo to nezastaví,ThrashTheTrash píše:To je strašně jednoduchý, prodat tu octu, koupit opla,fiata,lanciu, nebo podobný monstrum a jezdíš jak nikdy před tímmirslav píše:a zasa je pokazena povolili hydrostely rozbilo vacku a hlavu![]()
porekadlo plati octavkou tam naspatek vlakem.
Na těchto verglech se ti nic podobnýho snad nestane, pak dej vědět,jak si dopadl
slovacek.milos píše:no ještě že jsi tam dal to slůvko snad jak se ty stroje začnou jebat nikdo to nezastaví,ThrashTheTrash píše:To je strašně jednoduchý, prodat tu octu, koupit opla,fiata,lanciu, nebo podobný monstrum a jezdíš jak nikdy před tímmirslav píše:a zasa je pokazena povolili hydrostely rozbilo vacku a hlavu![]()
porekadlo plati octavkou tam naspatek vlakem.
Na těchto verglech se ti nic podobnýho snad nestane, pak dej vědět,jak si dopadl
do koktávky je nejlíp nasunout druhý motor a startat se o něj jak oko v hlavě pak to fachčí
Já servisuji kámošovi oktávku1.9 AGR 4x4 lítá s tím jenom po horách a má nalítáno 687320 Olej každejch 10 000. Lítá jak prdlá.
sorry za offtopic, miloši, to máš normálně na TD čerpadle a intercooler k tomu?slovacek.milos píše:
já měl aut že bych je asi ani nespočítal, srcovky byl žigul 12OO mazel, volvo 244 kdy byl prvním majitelem spisovatel dietl, a ted blbá felda pikap TD, prostě ji mám rád nic víc