Autoradio Audi concert II zapojenie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
Takto. Ked som tu dával tento prispevok tak som chcel poradiť.To že ma tu niekto zjebe jak maleho chlapca som nečakal.Ako vidim Ty si jeden z tých všemocných čo všetko vedia.Verim tomu že tebe stači iba vidieť auto a vieš čo tomu je.A čo sa tyka mojho nic-u a fotky...............

Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
O tom to Ti pišem že Ti to nafotim!!!!!!!!!!!!!!!!zx6ninja píše:jenomže děláš totální kokotinu!! tobě to nedochází??? modrý konektor budíků, piny 19 a 20 je can infotainment!!! tam musíš připojit cany od radia!!! nevím proč se do toho sereš když o tom víš hovno a ještě cizí auto...
- automacher
- Aktivista
čéče opatrně, on ti to píše slušně celou dobu...poradil ti přesně co máš udělat, tak slušně poděkuj a je to,ne? Nebo jsi takový automacher, že nedokážeš přiznat, že má zx6ninja pravdu a že ti pomoh??
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 
- automacher
- Aktivista
Ospravedlnujem sa.Ked mi to auto pride a pojde to tak ako mi pisal tak budem rád.Len nech mi niekto vysvetli prečo predavaju tieto symulatory aj na Audi A4 do r.v.2007.Autoradia zapajam dva krát za rok.Preto som chcel poradit.Ja nenutim ludi aby si ku mne dali niečo spravit.A tiež som si všimol že pri tom ako ma zjebal tak mi aj poradil.Takže ked to pojde tak mu vrelá vdaka