Moznoze tvoje disky z audi mali ine ET tak ti to nedrhlo, ale na Octaviackych diskoch sa to neda.
Zadní chlazené brzdy 256mm
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Už jen překáží v garáži..Odvzdušnovák je třeba opravit.Nemám doma soustruh, frézu nebo CNC..
)Kdo ty možnosti má myslím že není problém opravit.
Cena:3 250Kč
Pošta není problém, jinak osobně Trutnovsko.
Cena:3 250Kč
Pošta není problém, jinak osobně Trutnovsko.
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
z vlastní zkušenosti uvádím že předohrab i 4x4 jdou nazout 15 a místa dosti ( záleží totiž na vnitřním uspořádání hliníkáče, plecháče) stejně tak je důležité i ET, protože jeden hliníkáč s velkým ET nefunguje a ten a ten samý s malým ET funguje.
G3- AHF, 180 PS a 400Nm, (prodáno)
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
A3- ALH, 225 PS, 475NM (GTB1756VK)
A6 4F avant quattro ASB 261PS, 541Nm
No to si so zjebu vyskúšam nahodiť 15tku rezervu, pred týždnom som montoval 256 a bol som na tom, že tam 15 tka vojde. Aby som nebol výdrbaný pri defekte.TDI tech píše:a skusal si tym kolesom aj otocit![]()
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Nevím jak kdo, ale já nenasadil ani ALU Antares ani 15" plecháč pro Fabii..ano šel by, ale musel se malinko líznout disk z vnitřku...Vše bez podložek!
puci:Já právě dopadl tak že , když sem šel dávat zimáky na Antaresech, tak sem zjistil že nee..:(Tak sem přehodil nejen pneu ale i brzdy.
puci:Já právě dopadl tak že , když sem šel dávat zimáky na Antaresech, tak sem zjistil že nee..:(Tak sem přehodil nejen pneu ale i brzdy.

VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..