Spotřeba na PC a skutečnost

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rencek
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rencek »

Promiň, ale musím opravit tvé "nejde",protože vidíš,že jsou zde lidé,kteří to umí.Bohužel jak píšeš neřeknou,ale pokud trefíš na člověka který je blízko a zaplatíš,máš vyhráno.Hold pokud to budeš chtít znát,budeš muset taky zaplatit nějaké školeníčko,ale asi nikdo neřekne (rofl) (rofl) (rofl)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tak jak to umí oni to umím taky, ale podle to není přesně to jak si to představuju já, že by to mělo jít, tak na to s..u
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

CHLAPE jseš tu týden a už tady házíš patky.Trošku pokory,nikdo znás není pánbůh. (LOL)A ty už vůbec. Humla se musím zastat,už tady poradil docela dost lidím a takova krávovina s PC opravdu nestojí za to prodělávat školení.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Rencek
Nováček

Příspěvek od Rencek »

sharik4x4 píše:CHLAPE jseš tu týden a už tady házíš patky.Trošku pokory,nikdo znás není pánbůh. (LOL)A ty už vůbec. Humla se musím zastat,už tady poradil docela dost lidím a takova krávovina s PC opravdu nestojí za to prodělávat školení.
Protože tady neházím jeden příspěvek za druhým, neznamená to, že tady jsem týden.Jen jsem měl problém(myslím, že nejsem sám) a chtěl jsem se dozvědět jak se ho zbavit.Za ten
"týden" jsem si napsal pár SZ s klukama kteří jsou ochotni a prý to umí udělat.Do jaké míry k mé spokojenosti nevím.Huml jako jeden z mála se ozval a připojil a za to mu dík.Nevím co si mám o tom myslet,když jeden tady řekne že to jde a druhý,že ne.
Těmi "borci" jsem to chtěl jen truchu probudita.Vím,že jsou tady schopni jedinci a měl jsem za to,že toto forum slouží jako pomoc,konzultace atd....Samozřejmě jak to někdo na 100%dokáže,rád zaplatí.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

len jeden maly detail k tejto teme. vsetko sa da urobit zhruba -+ 10 percent iba ak pouzijes standardne prvky pouzivane v prvovyrobe. ak to nieje z prvovyroby. ak tam das race alebo inu hlavu tak ak nemas stolicu na cerpadla tak tu spotrebu nenastavis presne v kazdom rezime ani ked sa pose..s.........................
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Není se třeba zastávat, pokud jde o doladění spotřeby na palubáku, pak u palubovek do 8/2000 to jde v kanále 03 a jde to přizpůsobit +/-15%, tímto způsobem to u novějších nejde, je potřeba to upravit v ŘJ motoru, ale není to bez ovlivnění vlivu na chod motoru a to jak jsem psal neberu, protože tuto úpravu používám na něco jinýho než k úpravě spotřeby na pal.PC a to se většinou neslučuje, takže ten způsob jak jsem psal je pro mě nepřijatelnej, jestli to někdo umí udělat v palubovce a na PDčkách tak, to potom jo, a to potom vemu zpět to svoje "nejde", jo a zapoměl jsem napsat VAGem :D
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

to Huml, že se Ti chce na tohle reagovat :o
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

proč? chci to jen uvést na pravou míru, na toto téma tady bylo napsáno dost, na to seřízení pal. PC se ptalo hodně lidí a žádný rozumný rozuzlení, takže jestli to jde tak lehko, tak bych to chtěl vědět, nic jinýho v tom není, nechci se s nikým hádat ani nic jinýho, ani já nevím všecho, občas taky něco poseru, prostě normiš jako každej jinej smrtelník. Možná, že se konečně dobereme správnýho konce, když někdo říká, že to jde :)
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Huml píše:proč? chci to jen uvést na pravou míru, na toto téma tady bylo napsáno dost, na to seřízení pal. PC se ptalo hodně lidí a žádný rozumný rozuzlení, takže jestli to jde tak lehko, tak bych to chtěl vědět, nic jinýho v tom není, nechci se s nikým hádat ani nic jinýho, ani já nevím všecho, občas taky něco poseru, prostě normiš jako každej jinej smrtelník. Možná, že se konečně dobereme správnýho konce, když někdo říká, že to jde :)
mozno tam pojde v eep nastavit zosilenie ako nieco krat 0,8 alebo 0,6 alebo 1,3 ale nepojde tam spravit offset tj nieco +0,1 alebo -0,1 atd. a ak je hodinova spotreba supnuta pri 1500 rpm o +15 percent a pri 2500 o -12 percent tak som zvedavy ktory kuzelnik to dokaze v palubke. takeho este nepoznam
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“