Moderátoři: šulda, Moderátoři
Protože tady neházím jeden příspěvek za druhým, neznamená to, že tady jsem týden.Jen jsem měl problém(myslím, že nejsem sám) a chtěl jsem se dozvědět jak se ho zbavit.Za tensharik4x4 píše:CHLAPE jseš tu týden a už tady házíš patky.Trošku pokory,nikdo znás není pánbůh. (LOL)A ty už vůbec. Humla se musím zastat,už tady poradil docela dost lidím a takova krávovina s PC opravdu nestojí za to prodělávat školení.
mozno tam pojde v eep nastavit zosilenie ako nieco krat 0,8 alebo 0,6 alebo 1,3 ale nepojde tam spravit offset tj nieco +0,1 alebo -0,1 atd. a ak je hodinova spotreba supnuta pri 1500 rpm o +15 percent a pri 2500 o -12 percent tak som zvedavy ktory kuzelnik to dokaze v palubke. takeho este nepoznamHuml píše:proč? chci to jen uvést na pravou míru, na toto téma tady bylo napsáno dost, na to seřízení pal. PC se ptalo hodně lidí a žádný rozumný rozuzlení, takže jestli to jde tak lehko, tak bych to chtěl vědět, nic jinýho v tom není, nechci se s nikým hádat ani nic jinýho, ani já nevím všecho, občas taky něco poseru, prostě normiš jako každej jinej smrtelník. Možná, že se konečně dobereme správnýho konce, když někdo říká, že to jde