Škoda symphony - PODVOD!

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

yirka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od yirka »

krkman píše:To nebol nikto z fora. Mne odpovedal na sukromny email, ktory tu mam zadany v profile, vieš? Pri kupe som uviedol nech ma kontaktuju ponuky na SZ alebo email. Nechcel som to od neho kupovať práve preto, že nebol registrovaný na tomto fore a v podstate neboli nanho žiadne recenzie (hodnotenia) ale chlapec už má za sebou asi vela podvodou, pretože vedel ako oklamať.

Ale chcem povedať to, že ked uz sa niekto ocitne v tejto situacii treba ist okamžite na policiu podat oznamenie na takéhoto príživníka a vypýtať si potvrdenie o oznameni. S tymto oznamením ist okamžite na poštu a žiadať stopnutie platby. Týmto spôsobom sa dá predísť strate vlastných financii.
OK dík za info
Ruller
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruller »

nejlepší je to nechat poslat na poštu a tam si to rozdelat. at nekupuješ zajíce. čest
FRS chip, 312/256,HDS renovak,tlumice Bc racing ,potahy MAD, maxidot PRODANO do SK
F2 tdi
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Mna tak asi pred dvoma rokmy ojebal jeden zivan z bazosa. Poslal mi vstreky PD s indexami AL na konci a vo vnutri boli male dyzy asi z motora AXR alebo coho. Strcil som to do zakaznikoveho GIV ASZ a ten vobec nezadymil a nechcel nic tahat aj avia by ma obehla. Tak som ich rozobral a v mototechne mi kukli do ktalogu s dyzami a povedali ze su zo 74kW verzie. Myslel som ze dostanem porazku. Najhorsie natom bolo to ze, cely obchod som zrealizoval ja a tak to islo na moje triko (wallbash)
eazy20
Aktivista

Příspěvek od eazy20 »

kamos tak minule kupil z bazosa volant z golf V,doniesol mu to kurier,on to rozbalil doma a v krabici boli 2flase coca coly,rychlo isiel najst kuriera,ten mu podpisal,ze co bolo v baliku,stopli pladbu na ucet,dostal aspon naspat peniaze,ale majitela uctu este nevie policia
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Odpovědět

Zpět na „Koupím“